Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleweekend for unge

3 december, 2021 - 18:00 - 5 december, 2021 - 16:00

Elsker du julen og ønsker du at fejre den på en anderledes og enestående måde, så kom til

Juleweekend i Herning”

fra den 3. december – 5. december

 

Nu er det på tide at vi skal i julestemning, og du inviteres derfor til Herning, hvor vi skal julehygge til den helt store guldmedalje.

Vi skal i denne weekend være kreative på et juleværksted, ud og skøjtebane, shoppe julegaver samt brætsspilhygge og quizze med tilhørende julegodter. Derudover skal vi også besøge et toptunet studie, hvor vi selvfølgelig skal indspille nogle store julehits – måske med et lille twist.

Vi kommer til at bo i nærheden af midtbyen, hvilket giver os perfekte betingelser for at komme rundt til byens seværdigheder, butikker og komme i den helt rette julestemning inden vi søndag morgen skal i Baboon City for at fejre FMKBs store juletræsfest.

Når weekenden er omme, så burde ingen deltagere være i tvivl om, at vi er trådt ind i december måned, og at juleaften nærmer sig med hastige skridt.

Lidt mere lavpraktisk

Hvem: Weekenden henvender sig til unge mellem 9 – 22 år, der alle har eller har haft kræft. Der er et begrænset antal pladser (25), så skynd dig at sende en tilmelding.

Sted: Vi starter weekenden på hotellet i Herning (der kommer mere info senere), hvor vi skal bo, og vi slutter i Baboon City søndag cirka kl.16.00 (medmindre man skal til Sjælland, se længere nede)

Kommer man med tog til Herning station vil der også være mulighed for at blive hentet.

Tidspunkt: Fra fredag den 3. december kl. 18.00 til søndag den 5. december kl. 16.00 cirka.

Pris: Gratis.

Transport: Du skal selv stå for transport. Hvis du skal benytte offentlig transport til Sjælland, vil I blive bragt til Herning station, så I kan tage med et tog fra kl.16.30 om søndagen.

Tilmelding: Senest fredag den 19. november 2021 til thoeger@fmkb.dk

 

Med venlig hilsen

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Start:
3 december, 2021 - 18:00
Slut:
5 december, 2021 - 16:00
Begivenhed Kategori: