Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest, Slagelse

30 november, 2014

Gratis

år Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af ‘Familier med kræftramte børns’ store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – også lige fra kl. 11.00 til kl. 17.00.
 
Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt hvad julehjertet begærer for øjne, ører og maver.
Alle indendørs faciliteter er gjort klar og varmet op, frisk savsmuld er strøet ud i manegen, og både dyr, musikere og artister er i absolut tip-top form. Der bliver med garanti fuld fart over feltet i Cirkusland, og det vil hele familien kunne opleve, når ‘Familier med kræftramte børn’ igen inviterer til en overraskende, overdådig og fornøjelig juletræsfest helt ud over det sædvanlige. Og løjerne starter allerede med fuld fart over feltet om formiddagen.
Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere har sammen med ‘Familier med kræftramte børn’ sammensat et helt forrygende juleprogram for alle de forventningsfulde og juletræsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.
Og bare rolig. Alle bliver naturligvis beværtet på behørig vis og i et omfang, så det sikkert ikke er nødvendigt at spise dagen før ankomsten til Cirkusland.
Og tro det eller ej: Alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underholdning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene.
Drikkevarer er dog for egen regning, der betales direkte til betjeningen på stedet.Julemenu med alt Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at løbe en appetitopsparende tur på 45 km, for efter de allerbedste traditioner byder ‘Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en varm, lækker familiejulebuffet med masser af retter. Stræk ud, tag en dyb indånding og se her:
?    andesteg med rødkål ?    kyllingelår med agurkesalat ?    flæskesteg med sprød svær og rødkål ?    hjemmelavede frikadeller med surt ?    tarteletter m/ høns og asparges ? brune og hvide kartofler og sauce samt brød og smør ?    ris a la mande med kirsebærsauce og mandelgaver til de heldige.
Alt bliver undervejs tilsat levende julemusik med sprøde og sprælske juletoner.
 
Masser af underholdningHESTE- OG SØLØVESHOW Om formiddagen bliver deltagerne inviteret til at overvære spændende shows med heste og andre dyr samt et publikumsplaskende søløveshow. Deltagerne vil blive delt op i to hold, så alle på skift kan nyde både søløveshowet og den flotte forestilling i manegen med heste og forskellige eksotiske dyr.  Herudover vil der blive lejlighed til at besøge dyrene i staldene og gå på opdagelse i cirkusmuseet med de mange klenodier. – Jo, der bliver nok at se til i løbet af dagen!
FORLYSTELSER I LEGELAND I det store Legeland er der spændende forlystelser. Togbane, pariserhjul, karruseller, fodboldspil, airhockey. I Legeland kan børnene også blive klovnesminket, og har du lyst til at prøve et cirkuskostume, foregår i det i Arenas Cirkus Museum, hvor der også er modeljernbane, cirkusklenodier, veteranbiler og gamle cirkusvogne.
JULERIER MED NISSEFAR OG NISSEMOR Efter den store julebuffet kommer både Nissefar og Nissemor og underholder samt leger de populære jule- og sanglege med børnene omkring det høje, flot pyntede juletræ. Forældrene kan også deltage eller måske i stedet vælge at slappe lidt af med kaffe, glögg og alskens juleslik og frugt. Men tro nu endelig ikke, at der bliver tid til at slå mave, for straks efter frokost går det atter deruda’ med masser af underholdning.
DEN UNGE BERDINO GENERATION Det berømte æble falder sjældent langt fra stammen, og det må man også sande, når Benny Berdinos børnebørn Charmaine, Stephanie og Patrick indtager scenen. Charmaine og Stephanie underholder med hunde- og gededressur samt opvisning med hula-hop ringe, Patrick og partner med “bordnumre” og Patrick solo med en helt ekvilibristisk jonglering.
 
JULESHOW MED TRINE OG ANDREA GADEBJERG Trine Gadebjerg og datteren Andrea er begge kendt  for deres optræden i flere af TVs julekalendere med Trine som Kviknissen Pyt i “Nissernes Ø” og Andrea som Karla i Pagten – så det erabsolut kendte TV-peronligehder, der kommer med et meget underholdende musikalsk juleshow med julekalenderhits fra før og nu. Og når Trine og Andrea derudover krydrer med sange fra Disneys Juleshow og en rockende version af “Bjældeklang”, så bliver der for alvor julebal i Cirkusland. Efter showet bliver der selvfølgelig mulighed for at møde Andrea og Trine og få en autograf eller måske et foto.
Helt for os selv hele dagen Søndag den 30. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes. Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
Selv om programmet er righoldigt, er dagen lang, og der vil sikkert være tid til at kigge ind i de arbejdende værksteder og på veteranbiler. Man vil også kunne komme på besøg i en rigtig cirkusvogn og se, hvordan cirkusfolk lever, når de er på turné.
Hvem kan deltage? Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne. Det samme gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
Det er ikke nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder igen om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man udgør en smitterisiko.
Fælles bustransport Der vil blive arrangeret gratis fælles bustransport fra Rigshospitalet (udfor opgang 5) og fra Odense Congress Center (ved hovedindgangen til Arenaen) samt fra Danmarks Transport Center ved Vejle (parkeringspladsen).
Husk, at anføre på tilmeldingsblanketten, om I kører selv eller ønsker at deltage i fælles transport fra et af ovenstående opsamlingssteder.
Ønsker familien at køre selv, er adressen: Årslevvej 6, 4200 Slagelse.
Tilmelding til gratis juletræsfest Foreningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og deltagelse i evt. fælles bustransport også i år er ganske gratis.
Som I kan se, bliver det igen i år en utraditionel juletræsfest, men naturligvis med alle de gode gamle traditioner helt i behold, krydret med masser af sjov og aktiviteter. Sidst på dagen uddeles der naturligvis også sædvanen tro flotte julegaver og lækre godteposer til alle artige børn under 15 år.
Vi håber, at alle igen får en spændende dag med mange gode oplevelser.
Billetter og endeligt program Nogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage det endelige program, supplerende praktiske oplysninger og de eksakte tidspunkter for opsamling til fælles bustransport, samt adgangsbilletter til Cirkusland. Af hensyn til indkøb af gaver, planlægning af bustransport og en lang række andre praktiske ting, vil det være usandsynligt fornuftigt – for ikke at sige en absolut betingelse – at overholde tilmeldingsfristen, som er:Senest fredag den 31. oktober.
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
30 november, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør