Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest Ikast

26 november, 2011

Gratis

Juletræsfest er traditioner Juletræsfesterne i ‘Familier med kræftramte børn’ bliver altid afholdt den sidste lørdag i november. Det gør de også i år, og det bliver de sikkert også næste år. Så allerede nu skal hele familien sætte et kryds i kalenderen ved lørdag den 26. november og skrive “Juletræsfest i Ikast”. Ganske som I plejer.
Og for førstegangsjuletræsfestdeltagere bliver det et kryds, I aldrig vil fortryde. Men husk at det er alle i familien, der skal reservere hele eftermiddagen!
Julehygge fra start til slut Når hele familien samles kl. 12.00 på Den Midtvestjyske Idrætshøjskole på Hagelskærvej 40, 7430 Ikast, er der både lunt inden døre, og ved bordene kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer. Og i takt med, at julepynten bliver klippet og klistret, pynter børnene naturligvis det store juletræ.
Som sædvanligt vil der også i år være et sandt overflødighedshorn af dejlige forfriskninger, julemad, gaver samt underholdning i særklasse, nemlig et forbløffende show med den internationalt kendte tryllekunstner og showmand Jesper Grønkjær.
Og hvis børnene ellers har opført sig bare nogenlunde pænt i løbet af året, er der en stor mulighed for, at julemanden kommer ind til det flot pyntede juletræ og de mange forventningsfulde unger. I år har han foruden gaver til børnene sikkert også taget sit lille nisseorkester med, og det vil allerede fra kl. 12.00 underholde med dejlige juletoner, sanglege og lystige syng-med melodier.
Hvem kan deltage? Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
Det er ikke strengt nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør en smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, glögg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest mandag den 7. november.
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
26 november, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør