Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest, Ikast

29 november, 2014

Gratis

Juletræsfest med All Inclusive
Igen i år afholder “Familier med kræftramte børn” juletræsfest den sidste lørdag i november. Og ligesom de sidste mange år skal hele familien allerede nu sætte kryds i kalenderen ved lørdag den 29. november og skrive “Juletræsfest i Ikast”. Så har I reserveret en dag, der byder på et brag af en juletræsfest med all inclusive: Herligt samvær, dejlig julemad, hygge, gaver til børnene samt spændende og sjov underholdning.
 
Julehygge fra start til slut Når hele familien samles kl. 10.30 på Idrætsskolerne Ikast på Hagelskærvej 40, 7430 Ikast, er der både lunt inden døre, og ved bordene kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer. Og i takt med, at julepynten bliver klippet og klistret, pynter børnene naturligvis det store juletræ.
Som sædvanligt vil der også i år være et sandt overflødighedshorn af dejlige forfriskninger, julemad, gaver samt underholdning for børnene. I år kommer Trine og Andrea Gadeberg med et musikalsk juleshow, og sminkøren Lone Wolf vil male de flotteste ansigtsmasker.
Og hvis børnene ellers har opført sig bare nogenlunde pænt i løbet af året, kommer julemanden sikkert.Foruden gaver til børnene har han sikkert også taget sit lille nisseorkester med, og det vil allerede fra kl. 10.30 underholde med dejlige juletoner, sanglege og lystige syng-med melodier.
Hvem kan deltage? Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
Det er ikke strengt nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør en smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, glögg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest fredag den 31. oktober
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
29 november, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør