Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Slagelse

28 november, 2015

Gratis

Som afslutning på årets mange arrangementer og aktiviteter er det en fornøjelse at invitere Foreningens medlemsfamileir til højdepunktet der varsler julens komme og i år finder sted den 28. november.
Når Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af ‘Familier med kræftramte børns’ store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – også lige fra kl. 11.00 til kl. 17.00.
 
Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt hvad julehjertet begærer for øjne, ører og maver. Og som rosinen i pølseenden kommer Olsen Banden med et forrygende show, det eneste Olsen Banden live show i Danmark. Skide godt, Egon!
 
Alle indendørs faciliteter er gjort klar og varmet op, frisk savsmuld er strøet ud i manegen, og både dyr, musikere og artister er i absolut tip-top form.
 
Der bliver med garanti fuld fart over feltet i Cirkusland, og det vil hele familien kunne opleve, når ‘Familier med kræftramte børn’ igen inviterer til en overraskende, meget overdådig samt rigtig fornøjelig og hyggelig juletræsfest helt ud over det sædvanlige.
 
Og løjerne starter allerede med fuld fart over feltet om formiddagen.
 
Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere har sammen med ‘Familier med kræftramte børn’ sammensat et helt forrygende juleprogram for alle de forventningsfulde og jule­træsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.
 
Og bare rolig. Alle bliver naturligvis beværtet på behørig vis og i et omfang, så det helt sikkert ikke er nødvendigt at spise dagen før ankomsten til Cirkusland.
 
Og tro det eller ej:
Alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underhold­ning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene.

Drikkevarer er dog for egen regning, som betales direkte til betjeningen på stedet.
 
 
Julemenu med alt:
Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at løbe en appetitopsparende tur på 45 km, for efter de allerbedste traditioner byder ‘Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en varm, lækker familiejulebuffet med masser af julefavoritter for børn og voksne:
 
 
Alt bliver undervejs tilsat levende musik med sprøde juletoner fra Jørgen Lindegårds legendariske keyboard.
 
Masser af underholdning:
 
HESTE- OG SØLØVESHOW
Om formiddagen bliver deltagerne inviteret til at overvære spændende shows med skoleridning og et publikumsplaskende søløveshow. Deltagerne bliver delt op i to hold, så alle på skift kan nyde både søløveshowet og den flotte forestilling med heste og forskellige eksotiske dyr. Herudover vil der blive lejlighed til at besøge dyrene i staldene og gå på opdagelse i cirkusmuseet med de mange klenodier. – Jo, der bliver nok at se til i løbet af dagen!
 
FORLYSTELSER I LEGELAND
I det store Legeland er der spændende forlystelser. Togbane, pariserhjul, karruseller, fodboldspil, airhockey. I Legeland kan børnene også blive klovnesminket, og har du lyst til at prøve et cirkuskostume, foregår i det i Arenas Cirkus Museum, hvor der også er modeljernbane, cirkusklenodier, veteranbiler og gamle cirkusvogne.
 
JULERIER MED NISSEFAR OG NISSEMOR
Efter den store julebuffet kommer både Nissefar og Nissemor og underholder samt leger de populære jule- og sanglege med børnene omkring det høje, flot pyntede juletræ. Forældrene kan også deltage eller måske i stedet vælge at slappe lidt af med kaffe, glögg og alskens juleslik og frugt.
 
Men tro nu endelig ikke, at der bliver tid til at slå mave, for straks efter frokost går det atter deruda’ med masser af underholdning.
 
DEN UNGE BERDINO GENERATION
Det berømte æble falder sjældent langt fra stammen, og det må man også sande, når Benny Berdinos børn og  børnebørn indtager scenen. Susanne og Daniel med et helt forrygende hundeshow og dresserede papegøjer. Stefanie og Charmaine i et Hula-Hop show og Oliver med et heftigt jonglørnummer.
 
SHOW MED OLSENBANDEN
Nu kan vi opleve Olsen Banden live på slap line. Her er Egon Olsen under mistanke for at have gjort noget, man ikke må. Kriminalassistent Jensen mener, at Egon er skyldig men ikke så sært mener Egon det modsatte, Vejen ud af fedtefadet går bl.a. gennem et Franz Jäger pengeskab, og det skal publikum hjælpe til med at bryde ind i. Benny og Keld hjælper også til, men de klumrer som sædvanligt mere end de hjælper. Efter showet bliver der rig mulighed til at møde Olden Bnden og få en autograf eller måske et foto.
 
Helt for os selv hele dagen
Lørdag den 28. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
 
Selv om programmet er righoldigt, er dagen lang, og der vil sikkert være tid til at kigge ind i de arbejdende værksteder og på veteranbiler. Man vil også kunne komme på besøg i en rigtig cirkusvogn og se, hvordan cirkusfolk lever, når de er på turné.
 
Hvem kan deltage?
Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne. Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan natuurligvis også deltage.
 
Det samme gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
 
Det er ikke nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder igen om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man udgør en smitterisiko.

Fælles bustransport
Der vil blive arrangeret gratis fælles bustransport fra Rigshospitalet (ud for opgang 5) og fra Odense , Bergholdt, Børstenbindervej 5, 5230 Odense M  samt fra Danmarks Transport Center ved Vejle (parkeringspladsen for busser).
 
Husk, at anføre på tilmeldingsblanketten, om I kører selv eller ønsker at deltage i fælles transport fra et af ovenstående opsamlingssteder.
 
Ønsker familien at køre selv, er adressen: Årslevvej 6, 4200 Slagelse.
 
Tilmelding til gratis juletræsfest
Foreningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og del­tagelse i evt. fælles bustransport også i år er ganske gratis.
 
Som I kan se, bliver det igen i år en utraditionel juletræsfest, men naturligvis med alle de gode gamle traditioner helt i behold, krydret med masser af sjov og aktiviteter.
 
Sidst på dagen uddeles der naturligvis også sædvanen tro flotte julegaver og lækre godteposer til alle artige børn under 15 år.
 
Vi håber, at alle igen i år må få en spændende dag med mange gode oplevelser.
 
Billetter og endeligt program
Nogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage det endelige program, supplerende praktiske oplysninger og de eksakte tidspunkter for opsamling til fælles bustransport, samt adgangsbilletter til Cirkusland.
 
Af hensyn til indkøb af gaver, planlægning af bustransport og en lang række andre praktiske ting, vil det være usandsynligt fornuftigt – for ikke at sige en absolut betingelse – at overholde tilmeldingsfristen, som er:
Senest fredag den 30. oktober.

Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
28 november, 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør