Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Midtjylland

6 december, 2015

Gratis

De seneste års overvældende mange tilmeldinger til årets juletræsefest i Midtjylland har betydet, at forholdene på “Idrætsefterskolerne i Ikast” er blevet for trange. I år bliver juletræsfesten derfor afholdt i Baboon City i Herning, hvor hele det store forlystelsessteds 9.000 m2 forhåbentligt er tilstrækkelige til både juletræ og alle de mange deltagende juleglade familier.
 
Søndag den 6. december er hele Baboon City reserveret til “Familier med kræftramte børn”. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.  Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage. Som tidligere byder FMKB på herligt samvær, dejlig julemad, hygge, julegaver og godteposer til alle børn under 15 år samt spændende og sjov underholdning.
 
Julehygge og aktiviteter fra start til slut
Når hele familien samles kl. 10.00 i Baboon City kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer , og undervejs pynter børnene det store juletræ. Også i år vil der være et sandt overflødighedshorn af dejligt julemad, gaver og underholdning for alle børn og voksne.
 
Foruden gaver til de artige børn har julemanden også taget sit lille nisseorkester med, og det spiller i løbet af dagen op med dejlige juletoner. De fleste af Baboon Citys 200 forlystelser vil i løbet af dagen være til fri afbenyttelse.
 
Show med Olsen Banden
Årest underholdning står Olsen Banden for. Kriminalassistent Jensen forsøger at bevise Egon “forbrydelse”, mens Benny og Keld hjælper til med at bevise det modsatte. Med publikum som deltagere. Skide godt og sjovt!
 
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af “Familier med kræftramte børn”. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
 
Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
 
Venlig hilsen og på gensyn til en dejlig juletræsfest i Baboon City,
Familier med kræftramte børn
 
 
For at kunne holde styr på dagens mange aktiviteter har juletræsfestkomitéen udarbejdet et program hvor tidspunkterne med lethed kan flytte sig nogle minutter til både den ene og den anden side.
 
I løbet af dagen vil langt de fleste af Baboon Citys mange forlystelser være til fri afbenyttelse.
 
Kl. 10.00 Laver vi julepynt og dekorationer samt pynter juletræ, mens der hygges overalt i hele Baboon City med underliggende hyggelig julemusik.
 
Kl. 11.00 – 14.00 Ansigsmaling af børnene ved Lone Wolf.
 
Kl. 11.30 – 13.00 Julemiddag med det hele, incl. risalamande med mandelgaver. Ingen , absolut ingen får lov at gå sultne fra bordet. Salg af lodsedler til Foreningens store julelotteri med mange gevinstlodder og rigtig flotte præmier!
 
Kl. 13.00 – 14.00Show med Olsen Banden
Egon Olsen er under mistanke for at have gjort noget, man ikke må. Kriminalassistent Jensen mener, at Egon er skyldig, men ikke så sært mener Egon det modsatte. Vejen ud af fedtefadet går bl.a. gennem et Franz Jäger pengeskab, og det skal de have pubikums hjælp til med at bryde ind i. Benny og Keld hjælper også til, men de klumrer som sædvanligt mere, end de hjælper. Senere på eftermiddagen bliver der rig lejlighed til at møde Olsen Banden og få en autograf eller måske et foto.
 
Kl. 14.30 Kaffe og æbleskiver samt udtrækning af gevinsterne i årets store julelotteri.
 
Kl. 15.00 Danser vi sammen omkring det flotte juletræ og synger julens populære sange.
 
Kl. 15.30 – 16.30 Julemanden uddeler med rigtig god hjælp fra ingen mindre end Olsen Banden gaver til alle artige børn under 15 år. Uddeling af frugt og godteposer til alle børn under 15 år samt en lille overraskelse til hvert enkelt deltagende familie.
 
Kl. 16.30
Tak for i dag og rigtig glædelig jul til alle!
 
Lidt praktisk
OBS! Det være velkomment, hvis familien medbringer fornuftigt fodtøj, nissehue og godt julehumør.
 
Hvad koster det?
Intet, absolut intet. Forskellige tilskud og venlige sponsorater har bevirket, at det atter er helt og aldeles gratis at deltage. Supplerende drikkevarer er dog som sædvanligt for egen regning.
 
Send tilmeldingen hurtigst muligt og senest fredag den 30. oktober!
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, gløgg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest fredag den 30. oktober. Nogle dage før juletræsfesten modtager alle tilmeldte adgangsbilletter samt nogle supplerende praktiske oplysninger.
 
 
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
6 december, 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør