Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Midtjylland

4 december, 2016 - 10:00 - 16:30

Julestemningen er i top i Baboon City i Herning søndag den 4. december.
Aktiviteter og underholdning hele dagen 
Igen i år bliver juletræsfesten for Midtjylland afholdt i Baboon City i Herning, hvor hele det store forlystelsessteds 9.000 m2 tager imod et stort antal juleglade familier.
Søndag den 4. december er hele Baboon City reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage. Som tidligere byder FMKB på herligt samvær, dejlig julemad, hygge, julegaver og godteposer til alle børn under 15 år samt spændende og sjov underholdning.
Julehygge i Herning
Når familierne er samlet i Baboon City kl. 10.00, kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer, og undervejs pynter børnene det store juletræ. Også i år vil der være et sandt overflødighedshorn af forfriskninger, dejlig julemad, gaver og underholdning for alle børn og voksne.
Foruden gaver til de artige børn har julemanden også taget hele sit lille nisseorkester med, og det spiller i løbet af dagen op med dejlige juletoner.
De fleste af Baboon Citys 200 forlystelser vil i løbet af dagen være til fri afbenyttelse.
Underholdning med Onkel Reje og Sminketeatret
Onkel Reje er børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han optræder i absurde musikvideoer og laver en masse sjov. Det gør han også til årets juletræsfest.
Juletiden er den perfekte årstid til at prøve en smuk glitrende makeup og farverige ansigter. En sminkør fra Sminketeatret maler fantastiske figurer på børnene.
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre.
Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”. Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Med venlig hilsen og på gensyn til en dejlig juletræsfest i Baboon City,
Familier med kræftramte børn

Dagens juletræsfestprogram i Baboon City:

For at kunne holde styr på dagens mange aktiviteter har juletræsfestkomitéen udarbejdet et program, hvor tidspunkterne med lethed kan flytte sig nogle minutter til både ene og den anden side.
I løbet af dagen vil langt de fleste af Baboon Citys mange forlystelser være til helt og aldeles fri afbenyttelse.

 • Kl. 10.00 Laver vi julepynt og dekorationer samt pynter juletræ, mens der hygges overalt i hele Baboon City med underliggende hyggelig julemusik.
 • Kl. 11.00 – 14.00 En sminkør fra Sminketeatret maler nogle fantastisk farverige ansigtsmotiver efter børnenes ønsker.
 • Kl. 11.30 – 13.00 Julemiddag med det hele, inkl. risalamande med mandelgaver. Ingen, absolut ingen får lov at gå sultne fra bordet. Salg af lodsedler til Foreningens store julelotteri med mange gevinstlodder og rigtig flotte præmier!
 • Kl. 13.00 – 14.00 Udforsker alle deltagerne frit de mange forlystelser i Baboon City på egen hånd.
 • Kl. 14.00 – 14.30 Show med Onkel Reje. Den løjerlige antihelt Onkel Reje fra DR Ramasjang laver et absurd show, der får lattermusklerne på arbejde.
 • Kl. 14.30 Kaffe og æbleskiver samt udtrækning af gevinsterne i årets store julelotteri.
 • Kl. 15.00 Danser vi sammen omkring det flotte juletræ og synger julens populære sange.
 • Kl. 15.30 – 16.30 Julemanden uddeler gaver til alle artige børn under 15 år. Uddeling af frugt og godteposer til alle børn under 15 år samt en lille ekstra overraskelse til hver enkelt deltagende familie.
 • Kl. 16.30 Tak for i dag og rigtig glædelig jul til alle!
 • Lidt praktisk

OBS! Det være velkomment, hvis familien medbringer fornuftigt fodtøj, nissehue og godt julehumør.
Hvad koster det? Intet, absolut intet. Forskellige tilskud og venlige sponsorater har bevirket, at det atter er helt og aldeles gratis at deltage. Supplerende drikkevarer er dog som sædvanligt for egen regning.
Send tilmeldingen hurtigst muligt og senest mandag den 31. oktober!
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, glögg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest mandag den 31. oktober.
Nogle dage før juletræsfesten modtager alle tilmeldte adgangsbilletter samt nogle supplerende praktiske oplysninger.

Detaljer

Dato:
4 december, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 16:30

Sted

Baboon city
Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør