Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Ikast

30 november, 2013

Gratis

Juletræsfest er traditioner
Juletræsfesterne i ‘Familier med kræftramte børn’ bliver altid afholdt den sidste
lørdag i november. Det gør de også i år, og det bliver de sikkert også næste år.
 
Så allerede nu skal hele familien sætte et kryds i kalenderen ved lørdag den 30. november og skrive “Juletræsfest i Ikast”. Ganske som I plejer.
 
Og for førstegangsjuletræsfestdeltagere bliver det et kryds, I aldrig vil fortryde. Men husk at det er alle i familien, der skal reservere det meste af dagen!
 
Julehygge fra start til slut
Når hele familien samles kl. 11.00 på Idrætsskolerne Ikast på Hagelskærvej 40, 7430 Ikast, er der både lunt inden døre, og ved bordene kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer. Og i takt med, at al julepynten bliver klippet og klistret, pynter børnene naturligvis det store juletræ.
 
Som sædvanligt vil der også i år være et sandt overflødighedshorn af dejlige forfrisk­ninger, julemad, gaver samt meet & greet og underholdning for børnene med det helt forrygende ‘Muddi Crazy Juleshow’.
 
Og hvis børnene ellers har opført sig pænt i løbet af året, kommer julemanden sikkert.  I år har han foruden gaver sikkert også taget sit lille nisseorkester med, og det vil allerede fra kl. 11.00 underholde med dejlige juletoner og lystige syng-med melodier.
 
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
 
Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
 
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, glögg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest fredag den 1. november.

Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,

Familier med kræftramte børn

Dagens store julefestprogram i hovedtræk:
Den hårdt arbejdende juletræsfestarrangementskomité har lige siden afslutningen på sidste års juletræsfest været beskæftiget med at sammensætte et alsidigt og meget underholdende program for 2013 med både kreative, overraskende og i særdeleshed meget appetitvækkende punkter.
 
Det hele er planlagt til at blive afviklet sådan nogenlunde efter dette program:
 

Kl. 11.00
Laver vi julepynt og dekorationer, pynter juletræ, mens der hygges overalt i hallen.
Julemanden og hans nissetrio underholder med julemusik, sanglege, syng-med osv.
 
Kl. 12.00
Julemiddag med det hele. Ingen, absolut ingen får lov at gå sultne fra bordet.
 
Kl. 13.00
Risalamande med mandelgaver. Salg af lodsedler til Foreningens store julelotteri med mange gevinstlodder og rigtig flotte præmier!
 
Kl. 13.30
Danser vi omkring det flotte juletræ og synger julens populære sange.
 
Kl. 14.00
Julemanden uddeler gaver til alle artige børn under 15 år.
 
Kl. 15.00
Kaffe og æbleskiver samt udtrækning af gevinsterne i årets store julelotteri.
 
Kl. 15.30
Underholdning med MUDDI CRAZY JULESHOW.
Muddi rykker ud med sit forrygende juleshow, som igennem mange år har høstet stor ros. Muddi tryllebinder med sikker evne alle børn og barnlige sjæle med sine originale julesange, som kommer igennem alle julens mange stemninger: snevejr, glæde, forventning, historie, mystik, kærlighed og juleslik i løbet af showet.
 
Alle i salen vil uden undtagelse komme til rocke og skråle med på ægte ‘glad-i-låget-julepop’ for hele (børne)familien.
 
Kl. 17.00
Tak for i dag og rigtig glædelig jul til alle!
 
Lidt praktisk
OBS! Af hensyn til gulvet i hallen er stilethæle, træsko, skøjter og jernbeslået fodtøj ikke så smart som en del af dagens festlige påklædning.
 
Så det vil være en rigtig god idé at tage sine allerbedste sivsko, hjemmesko eller andet indendørs fodtøj med.
 

Dagens prisvinder
Som bekendt er intet i denne verden gratis. Og dog. Det skulle da lige være ‘Familier med kræftramte børns’ årlige juletræsfest. Forskellige tilskud og venlige sponsorater har bevirket, at det atter er helt og aldeles gratis at deltage.
 
Supplerende drikkevarer er dog som sædvanligt for egen regning.
 

Send tilmeldingen hurtigst muligt og senest fredag den 1. november!

Nogle dage før juletræsfesten modtager alle tilmeldte adgangsbilletter samt nogle supplerende praktiske oplysninger.

Detaljer

Dato:
30 november, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør