Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Ikast

24 november, 2012

Gratis

Juletræsfest er traditioner
Juletræsfesterne i ‘Familier med kræftramte børn’ bliver altid afholdt den sidste lørdag i november. Det gør de også i år, og det bliver de sikkert også næste år.
 
Så allerede nu skal hele familien sætte et kryds i kalenderen ved lørdag den 24. november og skrive “Juletræsfest i Ikast”. Ganske som I plejer.
 
Og for førstegangsjuletræsfestdeltagere bliver det et kryds, I aldrig vil fortryde. Men husk at det er alle i familien, der skal reservere hele eftermiddagen!
 
Julehygge fra start til slut
Når hele familien samles kl. 12.00 på Idrætsskolerne Ikast på Hagelskærvej 40, 7430 Ikast, er der både lunt inden døre, og ved bordene kan alle hygge sig med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer. Og i takt med, at julepynten bliver klippet og klistret, pynter børnene naturligvis det store juletræ.
 
Som sædvanligt vil der også i år være et sandt overflødighedshorn af dejlige for­friskninger, julemad, gaver samt meet & greet og underholdning for børnene med de kendte tegneseriefigurer Tom & Jerry, som alle kender fra børne-TV.
 
Og hvis børnene ellers har opført sig pænt i løbet af året, kommer julemanden sikkert.  I år har han foruden gaver sikkert også taget sit lille nisseorkester med, og det vil allerede fra kl. 12.00 underholde med dejlige juletoner og lystige syng-med melodier.
 
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ‘Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne”.
 
Det er ikke nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør en smitterisiko for børn i behandling for kræft.
 
Af hensyn til indkøb af gaver, æbleskiver, glögg, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest torsdag den 1. november.

Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
24 november, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør