Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Baboon City i Herning

2 december, 2018 - 10:00 - 16:30

Årets største X i kalenderen sætter hele familien igen ved den store JULETRÆSFEST i Baboon City i Herning søndag den 2. december kl. 10.00 – 16.30
Aktiviteter og underholdning hele dagen
Et af årets mest populære arrangementer i FMKB er den store juletræsfest i Midtjylland, hvor flere hundrede familiemedlemmer hygger sig med samvær og masser af aktiviteter i Baboon City. Her tager ’Familier med kræftramte børn’ og den store legeplads på hele 9.000 m2imod de mange juleglade familier.
Søndag den 2. december er hele Baboon City reserveret til ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage. Hele dagen byder FMKB på herligt samvær, dejlig julemad, hygge, julegaver og godteposer til alle børn under 15 år samt spændende og sjov underholdning.
Julehygge i Herning
Når familierne er samlet i Baboon City kl. 10.00, hygger vi os med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer, og undervejs pynter børnene det store juletræ.
Alle kan samtidigt hygge sig med et sandt overflødighedshorn af forfriskninger, og senere vil vi nyde dejlig julemad, gaver og underholdning for alle børn og voksne.
Foruden gaver til de artige børn har julemanden også taget hele sit lille nisseorkester med, og det spiller i løbet af dagen op med dejlige juletoner.
Underholdning med Gurli & Gustav Gris og Sminketeatret
Mange børn kender sikkert Gurli & Gustav Gris, og når de optræder, er det i børnehøjde og med scene og musik, som børnene kender fra TV.
Der er lagt op til et forrygende børneshow med sang, musik og sjove konkurrencer, hvor børnene bl.a. kan vinde originale Gurli & Gustav Gris bamser.
Efter showet kan børnene hilse på de to grise og fotografere eller lave selfies med dem.
Juletiden er den perfekte årstid til at prøve en smuk glitrende makeup og farverige ansigter. En sminkør fra Sminketeatret maler nogle fantastiske figurer på børnene.
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”.
Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Dagens juletræsfestprogram i Baboon City:
For at kunne holde styr på dagens mange aktiviteter har juletræsfestkomitéen derfor udarbejdet et foreløbigt program, hvor tidspunkterne med lethed kan flytte sig nogle minutter til både ene og den anden side.
I løbet af dagen vil langt de fleste af Baboon Citys mange forlystelser være til helt og aldeles fri afbenyttelse af alle deltagere.
Kl. 10.00
Laver vi julepynt og dekorationer samt pynter juletræ, mens der hygges overalt i hele Baboon City med underliggende hyggelig julemusik.
Kl. 11.00 – 14.00
En sminkør fra Sminketeatret maler nogle fantastisk farverige ansigtsmotiver helt efter børnenes egne ønsker.
Kl. 11.30 – 13.00
Julemiddag med det hele, inkl. risalamande med mandelgaver. Ingen, absolut ingen får lov at gå sultne fra bordet.
Salg af lodsedler til Foreningens store julelotteri med mange gevinstlodder og rigtig flotte præmier!
Kl. 13.00 – 14.00
Udforsker alle deltagerne frit de mange forlystelser i Baboon City på egen hånd.
Kl. 14.00 – 14.30
Danser vi sammen omkring det flotte juletræ og synger julens populære sange.
Kl. 14.30 – 15.00
Kaffe/the og saft med julens småkager og frugt m.v. samt udtrækning af de mange flotte gevinster i årets store julelotteri.
Kl. 15.00 – 15.30
Gurli & Gustav Gris underholder med et helt forrygende børneshow med sang, musik og sjove konkurrencer, hvor børnene bl.a. kan vinde originale Gurli & Gustav Gris bamser.
Kl. 15.30 – 16.00
Julemanden uddeler med kyndig hjælp fra Gurli & Gustav Gris gaver til alle artige børn under 15 år. Børnene kan hilse på de populære grise, få autografer og tage fotos/ selfies.
Kl. ca. 16.30
Uddeling af frugt og godteposer til alle børn under 15 år samt en lille ekstra overraskelse til hver enkelt deltagende familie. Tak for i dag og rigtig glædelig jul til alle!
Lidt praktisk
OBS!Det vil være meget velkomment, hvis familien medbringer fornuftigt fodtøj, nissehue og godt julehumør.
Hvad koster det?
Intet, absolut intet. Forskellige tilskud og venlige sponsorater har bevirket, at det atter er helt og aldeles gratisat deltage. Supplerende drikkevarer er dog som sædvanligt for egen regning.
Send tilmeldingen hurtigst muligt inden mandag den 29. oktober! Af hensyn til indkøb af gaver, juleflæskesteg, risalamande og en lang række andre ting, vil det være en fremragende idé, ja nødvendigt at overholde tilmeldingsfristen, som er senest mandag den 29. oktober.
Nogle dage før juletræsfesten modtager alle tilmeldte adgangsbilletter samt nogle supplerende praktiske oplysninger.
 
 

Detaljer

Dato:
2 december, 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Baboon city
Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside