Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest hos Cirkus Arena i Slagelse 2020

28 november, 2020 - 11:00 - 17:00

Gratis

Nu kan familien sætte årets største kryds i kalenderen!

JULETRÆSFEST

hos Cirkus Arena i Slagelse lørdag den 28. november kl. 11.00 – 17.00
Heldigvis sker det hvert år at det bliver jul. Og som afslutning på årets mange arrangementer og aktiviteter kan ’Familier med kræftramte børn’ også i år invitere Foreningens mange medlemsfamilier til juletræsfest, et af årets største arrangementer.
Når Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af ’Familier med kræftramte børns’ store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – lige fra kl. 11.00 til kl. 17.00.
Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt, hvad julehjertet begærer.
Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere har sammen med ’Familier med kræftramte børn’ sammensat et imponerende juleprogram for alle de forventningsfulde og jule-træsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.
Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at motionere rigeligt, for efter de allerbedste traditioner byder ’Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en varm, lækker familiejulebuffet med masser af julefavoritter for børn og voksne. Nyd bl.a. tarteletter, andesteg, kyllingelår, flæskesteg, frikadeller, ris a la mande og meget mere.

I løbet af dagen vil der være masser af underholdning, julerier, og selvfølgelig gaver og godteposer

Hvem kan deltage?

Lørdag den 28. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne. Det samme gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.
Men, vi minder igen for god ordens skyld om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko.

Jamen, hvad koster det?

Foreningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og deltagelse også i år er ganske gratis.
Drikkevarer er dog for egen regning, som betales direkte til betjeningen på stedet.
Så næsten alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underholdning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene.
Tilmelding til juletræsfesten  
Af hensyn til indkøb af gaver og en lang række andre praktiske ting, opfordre vi til hurtig tilmelding. For ikke at sige en absolut betingelse for deltagelse – er at overholde tilmeldingsfristen, som er mandag den 26. oktober.
Nogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage program for dagen, samt de sidste supplerende oplysninger via mail.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
VI VIL OPDATERE SIDEN HER LØBENDE MED NYT OM UNDERHOLDNING OG MEGET ANDET.
Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig glædelig juletræsfest,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
28 november, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Cirkus Arena Slagelse
Årslevvej 6
Årslev,, 4200 Danmark
Telefon:
Slagelse

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside