Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest hos Cirkus Arena i Slagelse

26 november, 2016 - 11:00 - 17:00

2016 lakker mod enden, julen står for døren, og som afslutning på årets mange arrangementer og aktiviteter er det en fornøjelse at invitere Foreningens medlemsfamilier til årets juletræsfest, der i år finder sted lørdag den 26. november.
Når Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af ’Familier med kræftramte børns’ store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – lige fra kl. 11.00 til kl. 17.00.
Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt hvad julehjertet begærer for øjne, ører og maver. Og som en festlig afslutning kommer børnenes favorit Onkel Reje fra Ramasjang og giver et forrygende show.
Alle indendørs faciliteter er gjort klar og varmet op, frisk savsmuld er strøet ud i manegen, og både dyr, musikere og artister er i absolut tip-top form.
Der bliver med garanti fuld fart over feltet i Cirkusland, og det vil hele familien opleve, når ’Familier med kræftramte børn’ igen inviterer til en overraskende, meget overdådig samt rigtig fornøjelig og hyggelig juletræsfest helt ud over det sædvanlige.
Og løjerne starter allerede med fuld fart over feltet om formiddagen.
Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere har sammen med ’Familier med kræftramte børn’ sammensat et imponerende juleprogram for alle de forventningsfulde og jule-træsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.
Og bare rolig. Alle bliver naturligvis beværtet på behørig vis og i et omfang, så det helt sikkert ikke er nødvendigt at spise dagen før ankomsten til Cirkusland.
Alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underhold-ning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene. 
Drikkevarer er dog for egen regning, som betales direkte til betjeningen på stedet.
Julemenu med alt: 
Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at motionere rigeligt, for efter de allerbedste traditioner byder ’Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en varm, lækker familiejulebuffet med masser af julefavoritter for børn og voksne:
* tarteletter m/ høns og asparges
* andesteg med rødkål
* kyllingelår med agurkesalat
* flæskesteg med sprød svær og rødkål
* hjemmelavede frikadeller med surt
* brune og hvide kartofler med sauce samt brød og smør
* ris a la mande med kirsebærsauce – mandelgaver til de heldige
Masser af underholdning og gaver: 
HESTE- OG SØLØVESHOW 
Om formiddagen bliver deltagerne inviteret til at overvære spændende shows med bl.a. skoleridning og et publikumsplaskende søløveshow.
Deltagerne bliver delt op i to hold, så alle på skift kan nyde både søløveshowet og den flotte forestilling i manegen med heste og forskellige eksotiske dyr.
Herudover vil der blive lejlighed til at besøge dyrene i staldene og gå på opdagelse i cirkusmuseet med de mange klenodier. – Jo, der bliver nok at se til i løbet af dagen!
FORLYSTELSER I LEGELAND 
I det store Legeland er der spændende forlystelser. Togbane, pariserhjul, karruseller, fodboldspil og air hockey. I Legeland kan børnene også blive klovnesminket, og har du lyst til at prøve et cirkuskostume, foregår i det i Arenas Cirkus Museum, hvor der også er modeljernbane, cirkusklenodier, veteranbiler og gamle cirkusvogne.
JULERIER MED NISSEFAR OG NISSEMOR 
Efter den store julebuffet kommer både Nissefar og Nissemor og underholder samt leger de populære jule- og sanglege med børnene omkring det høje, flot pyntede juletræ. Forældrene kan også deltage eller måske i stedet vælge at slappe lidt af med kaffe, glögg og alskens juleslik og frugt.
Men tro nu endelig ikke, at der bliver tid til at slå mave, for straks efter frokost går det atter deruda’ med masser af underholdning.
DEN UNGE BERDINO GENERATION 
Det berømte æble falder sjældent langt fra stammen, og det må man også sande, når Benny Berdinos børn og børnebørn indtager manegen. Her kan vi forvente et festfyrværkeri af cirkusartisteri i højeste karat og international standard.
SJOVT SHOW MED ONKEL REJE 
Onkel Reje er børnefavorit på DR Ramasjang, hvor han optræder i absurde musikvideoer og laver en masse sjov. Det gør han også til årets juletræsfest.
Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal møde hyggelige, runde Onkel Reje, der optræder med sin rødmossede, piberygende karakter og måske lader sine sure sokker fortælle vittigheder. Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens de voksne kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier.
GAVER, GAVER, GAVER OG BOB-BOB 
Julemanden uddeler naturligvis flotte gaver til alle børn under 15 år, og ved juletræsfestens afslutning får alle familier et bob-spil med hjem. Så måske skal familien overveje at køre til og fra i en større bil!
Helt for os selv hele dagen
Lørdag den 26. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’. Alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
Selv om programmet er righoldigt, er dagen lang, og der vil sikkert være tid til at kigge ind i de arbejdende værksteder og på veteranbiler. Man vil også kunne komme på besøg i en rigtig cirkusvogn og se, hvordan cirkusfolk lever, når de er på turné.
Hvem kan deltage? 
Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.
Det samme gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”.
Det er ikke nødvendigt at være medlem af Foreningen, men vi minder igen om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko.
Fælles bustransport 
Der vil blive arrangeret gratis fælles bustransport fra Rigshospitalet (ud for opgang 5) og fra Odense, Bergholdt, Børstenbindervej 5, 5230 Odense M samt fra Danmarks Transport Center ved Vejle (parkeringspladsen for busser).
Husk, at anføre på tilmeldingsblanketten, om I kører selv eller ønsker at deltage i fælles transport fra et af ovenstående opsamlingssteder.
Ønsker familien at køre selv, er adressen: Årslevvej 6, 4200 Slagelse.
Tilmelding til gratis juletræsfest 
Foreningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og del-tagelse i evt. fælles bustransport også i år er ganske gratis.
Som I kan se, bliver det igen i år en utraditionel juletræsfest, men naturligvis med alle de gode gamle traditioner helt i behold, krydret med masser af sjov og aktiviteter.
Sidst på dagen uddeles der naturligvis også sædvanen tro flotte julegaver og lækre godteposer til alle artige børn under 15 år.
Vi håber, at alle igen i år må få en spændende dag med mange gode oplevelser.
Billetter og endeligt program 
Nogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage det endelige program, supplerende praktiske oplysninger og de eksakte tidspunkter for opsamling til fælles bustransport, samt adgangsbilletter til Cirkusland.
Af hensyn til indkøb af gaver, planlægning af bustransport og en lang række andre praktiske ting, vil det være usandsynligt fornuftigt – for ikke at sige en absolut betingelse – at overholde tilmeldingsfristen, som er Senest mandag den 31. oktober.

Detaljer

Dato:
26 november, 2016
Tidspunkt:
11:00 - 17:00

Sted

Cirkusland
Årselvvej 6
Slagelse, 4200 Danmark

Arrangør