Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Baboon City Herning

3 december, 2017 - 10:00 - 16:30

Aktiviteter og underholdning hele dagen
Et af årets mest populære arrangementer i FMKB er den store juletræsfest i Midtjylland, hvor flere hundrede familiemedlemmer hygger sig med samvær og masser af aktiviteter i Baboon City. Her tager ’Familier med kræftramte børn’ og den store legeplads på hele 9.000 m2 imod de mange juleglade familier.
Søndag den 3. december er hele Baboon City reserveret til ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan uden problemer overholdes.
Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage.
Hele dagen byder FMKB på herligt samvær, dejlig julemad, hygge, julegaver og godteposer til alle børn under 15 år samt spændende og sjov underholdning.
Julehygge i Herning
Når familierne er samlet i Baboon City kl. 10.00, hygger vi os med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer, og undervejs pynter børnene det store juletræ.
Alle kan samtidigt hygge sig med et sandt overflødighedshorn af forfriskninger, og senere vil vi nyde dejlig julemad, gaver og underholdning for alle børn og voksne.
Foruden gaver til de artige børn har julemanden også taget hele sit lille nisseorkester med, og det spiller i løbet af dagen op med dejlige juletoner.
De fleste af Baboon Citys 200 forlystelser vil i løbet af dagen være til fri afbenyttelse.
Underholdning med (Fit)Nissen Mr. Big og Sminkør Lone Wolf
Mr. Bigs Jule Show er sjov og ballade for alle. Her spilles på juleklokker, jongleres, trylles, overraskes og grines på alle rækker. Et show med rigtig julestemning.
Juletiden er den perfekte årstid til at prøve en smuk glitrende makeup og farverige ansigter. Sminkør Lone Wolf maler nogle fantastiske figurer på børnene.
Hvem kan deltage?
Juletræsfesten er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”.
Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Med venlig hilsen og på gensyn til en dejlig juletræsfest i Baboon City,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
3 december, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 16:30

Sted

Baboon city
Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør