Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julefest sammen – hver for sig

20 december, 2020

Gratis

Alternativ til de traditionsrige juletræsfester!

December nærmer sig med hastige skridt. Desværre vil Coronapandemien ikke slippe sit greb i Danmark og det gør det vanskeligt at samles til de traditionsrige juletræsfester.
Familier med kræftramte børn ønsker dog at fejre jule sammen med jer alle sammen alligevel. I stedet for at tilmelde jer årets juletræsfester, så kan hver familie tilmelde sig til årets julepakke, som indeholder en del af alt det gode fra juletræsfesterne, så alle familier får en juleoplevelse hver for sig.
Ud over at I kan tilmelde jer den fantastiske julefestpakke, så trækker vi lod om den bedste virtuelle julefest, hvor I som familie deler jeres oplevelse omkring julefestpakken med alle de andre familier på foreningens facebookside og  Den familie som laver den bedste oplevelse for alle andre medlemsfamilier i form af film, billeder eller andet, vinder en uforglemmelig præmie.
 
Tilmelding
Tilmelding inden den 1. november i bookingmodulet herunder.
Det er vigtigt at alle børn skrives på med navn og alder.
(GÆLDER HUSSTANDENS BØRN)
Alle CanTeens og Unge m. senvirkninger skriver navn (også selvom der står barnets navn)

VIGTIGT

!!!!!!skriv antal børn (ikke voksne) i feltet med antal deltagere!!!!!!
Hvem kan deltage
Alle medlemmer som havde betalt kontingent inden den 9. oktober. (der er sendt mail direkte til alle, der har betalt kontingent)
NB! Hvis du har tilmeldt dig til en af juletræsfesterne, så skal du alligevel også tilmelde dig julepakken, hvis du ønsker at modtage en pakke!

Detaljer

Dato:
20 december, 2020
Pris:
Gratis

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside