Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jul i Gammelby

22 november, 2012

Gratis

Da DR i 1979 første gang sendte Jul i Gammelby, var det første gang, julekalenderen var med rigtige skuespillere, og ikke som tidligere med dukker.
 
Mange husker sikkert også, at julekalenderen blev indledt med en fortælling og låge­åbning af Poul Thomsen med gamle Balder liggende ved fødderne.
 
Bliver det rigtig jul?
Jul i Gammelby emmer af julehygge, men der er bare en krølle på kræmmerhuset.
 
I borgmestergården går borgmesteren rundt og er bekymret. Hans gode skib “Håbet” er efter al sandsynlighed gået ned med mus og mand, og det betyder at borgmeste­ren, der også er byens købmand, er gået bankerot. Da det sker lige op til jul, afviser han, at der kan blive tale om julefest i år. Det kan hans to børn, Mads og Mette, naturligvis ikke lide at høre, og de to gamle nisser på loftet bliver rigtigt vrede. Sammen skal de fire forsøge at få den triste borgmester til at skifte mening inden juleaften, og det bliver til mange nissedrillerier, som hele byen undrer sig over.
 
Mon det lykkes at redde julen?
 
Under alle omstændigheder er Jul i Gammelby en rigtig julefamilieforestilling med masser af sang og god musik. På rollelisten er bl.a. Asger Reeher, Kirsten Price, Mads Knarreborg, Mikkel Vadsholt, Josephine Nørring, Rasmus Haxen, Troells Toya, Bolette Schrøder samt en masse herlige nissebørn.
 
Legetøjsmarked
Forestillingen starter kl. 18.00, men dørene åbnes allerede kl. 17.15, hvor der er et lille marked, hvor man bl.a. kan købe gammelt legetøj. Markedet er også åbent efter forestillingen. – Forestillingen varer i alt ca. to timer incl. en lille pause undervejs.
 
Lukket særforestilling kun for os
‘Familier med kræftramte børn’ kan disponere over samtlige 566 pladser i salen.
 
Det betyder, at alle gældende isolationsregler kan overholdes, og at familier med et barn i intensiv behandling således også trykt kan deltage. Vi vil derfor opfordre disse familier til at tilmelde sig og få en rigtig god oplevelse.
 
Samtidigt skal vi gøre opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
 
Tilmelding
Jul i Gammelby er et ægte tilløbsstykke, så man skal løbe hurtigt for at sikre sig billetter, som vil blive fremsendt nogle få dage før forestillingen.
 
Sidste frist for tilmelding er mandag den 12. november.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
22 november, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør