Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jubilæumsfest i LEGOLAND® – VEST

22 marts, 2013

Gratis

Et forbilledligt samarbejde igennem mange år med LEGOLAND® gør det også her i jubilæumsåret muligt, at ‘Familier med kræftramte børn’ kan invitere ovennævnte til en herlig dag i den 140.000 m2 store forlystelses- og aktivitetspark.
 
For Foreningen er det absolut et af årets største arrangementer, og igen i år forventes flere end 3.000 deltagere fra hele landet at ville indtage LEGOLAND.
 
Fredag den 22. marts 2013 er dagen før LEGOLANDs officielle sæsonåbning, og parken er denne dag kun åben for inviterede af Familier med kræftramte børn.
 
Vi har således den store park med alle forlystelser og aktiviteter helt for sig selv. Derfor kan alle isolationsregler overholdes, og vi ser derfor frem til, at rigtig mange familier med et barn i intensiv behandling også finder vej til Billund denne dag.
 
LEGOLAND i topform
Som altid kan vi forvente at finde et LEGOLAND i absolut topform. Alle de udendørs arealer er toptrimmede, i boder og ved forlystelser og aktiviteter står et friskt sæson­beredt personale klar til at betjene os med masser af smil, og i restauranterne og caféerne kan vi forvente den allerbedste service. Jo, der bliver med garanti udvist store anstrengelser ved denne ‘generalprøve’ inden årets sæsonåbning.
 
Oplevelser, forlystelser og aktiviteter for alle
Det kan være svært at nå det hele i den 140.000 m2store forlystelses- og aktivitets­park. Men alt efter alder og vovemod kan man vælge mellem otte forskellige aktivi­tetszoner, hvor der overalt sker spændende ting og sager.
 
Parkens oprindelige attraktion fra 1968 er Miniland, hvor kendte bygninger og byafsnit er opført i mere end 20 millioner LEGO® klodser. Her sejler i sæsonen modelskibe over 12.000 sømil i kanaler, der er fyldt med 15 millioner liter vand.
 
Se også børnene tage deres første kørekort i Peugeot Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ‘ubåden’ ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFETM. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk praktisk tøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige aktiviteter i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 55 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.
 
I LEGOLAND er der opført modeller af ikke mindre end 60 millioner LEGO® klodser.
 
De øvrige aktivitetsområder er DUPLO® Land, Imagination Zone, Piratland, KNIGHTS’ KINGDOMTM, LEGOREDO® Town og Adventure Land.
 
Her er der aktiviteter for alle aldersklasser og temperamenter.
 
Nyheder i LEGOLAND
Hvert år sker der nye og spændende ting i LEGOLAND. Siden sidst da ‘Familier med kræftramte børn’ inviterede medlemsfamilierne i LEGOLAND, er parken blevet udvidet med Polar Land, et kæmpestort område på 12.500 m2, hvor der bl.a. er opført den største attraktion, LEGOLAND Billund endnu har bygget: Polar X-plorer rutschebanen, der med sit unikke 5 meter frie fald kan få selv blodet til at fryse til is.
 
I Polar Land kan hele familien tage på en vild opdagelsesrejse i et land, hvor polerne mødes, og hvor man kan tage på polarekspedition i rasende fart eller nyde naturen i ro og mag.
 
Polar Land er lige noget for alle tapre polarforskere, der både har is i maven og øjnene med sig. Tag snebrillerne på, spring ombord i en snescooter og oplev vilde polardyr og levende pingviner.
 
I Penguin Bay holder en koloni af levende pingviner til, og det er interessant at udfor­ske de meget dygtige fiskejægere og redebyggere.
 
Polar Land er bare lige så vildt som det er cool.
 
Også i år præsenteres der nogle nyheder, som vi desværre ikke kan løfte sløret for her på nuværende tidspunkt.
 
Gå på opdagelse
LEGOLAND er en fantastisk park, hvor der er plads og muligheder for alle. Her vil fa­milien møde teknologi, der sandsynligvis ikke er set uden for Billunds sognegrænse, og her vil familien også kunne opleve ro og fred med masser af steder, hvor fødderne og hovedet kan finde hvile.
 
En anbefaling: trænger far og mor til en lille slapper, så stig ombord i LEGOLANDs Monorail, der kører jer rundt i store dele af parken i fire meters højde. Eller få en hyg­gelig rundtur i parken med LEGO® toget. Det er dejligt og afslappende!
 
Det er ikke muligt i denne invitation at beskrive alle de forlystelser og aktiviteter, LEGOLAND byder på. Så prøv selv at klikke ind på www.legoland.dk og se, hvordan hele familien kan få en dejlig dag på mere end 140.000 m2.
 
Alle forlystelser er gratis
Når familien er kommet igennem hovedindgangen til LEGOLAND er alle forlystelser gratis. Det betyder, at Peter kan prøve Dragen i Kongeborgen 20 gange og Cecilie kan få det til at kilde lidt i maven i LEGONDOL® flyveren alle de gange, hun har lyst.
 
Far og mor skal naturligvis ikke bare sidde på en bænk og nyde podernes aktiviteter, men skal selvfølgelig også selv prøve nogle af de mange forlystelser.
 
Med mad og drikke?
Det bliver en lang dag med megen aktivitet. Børnene vil styrte rundt fra den ene for­lystelse til den anden, og forældrene vil så godt som muligt halse efter.
 
Det skærper sulten, og ‘Familier med kræftramte børn’ er glad for at kunne byde på et lækkert frokostmåltid. Sammen med adgangsbilletten modtager de tilmeldte familier nogle spisebilletter, som kan anvendes i de anviste restauranter og caféer.
 
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne.
Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med.
 
Vi håber således, vi endnu bedre får mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle positive fælles sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder.
 
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Det er tilstrækkeligt at tilhøre målgruppen.
 
Der er masser af plads i LEGOLAND, så ingen behøver at holde sig tilbage.
 
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at del-tagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
 
I forbindelse med spisningen vil der være mulighed for, at familier der er underlagt skærpede isolationsregler på det pågældende tidspunkt, kan spise i et særskilt lokale.
Husk blot at udtrykke ønske herom på tilmeldingsblanketten.
 
Tilmelding, tilmelding og atter tilmelding
For at kunne koordinere et så stort arrangement og fælles transport, må Sekretariatet have familiens tilmelding i rimelig god tid.
 
Derfor må vi bede om jeres tilmelding hurtigst muligt og ikke senere end fredag den 1. marts, og vi må nødvendigvis også bede om, at den vedhæftede tilmeldings­blanket er udfyldt helt nøjagtigt med alle de ønskede oplysninger.
 
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre deltagergebyr til Foreningen
på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. LEGOLAND,
svarende til kr. 100,- pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan blot overføres via netbank.
 
Efter at tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes praktiske oplysninger og adgangsbilletter m.v. til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet. Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen.
 

Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,- pr. de
ltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger – herunder bl.a. forplejning, fælles transport m.v., som er en del af hele arrangementspakken denne dag.

Arrangementspakken indeholder:
Fri adgang til hele LEGOLAND, samt mulighed for gratis at prøve alle aktiviteter og kørende forlystelser, så meget man overhovedet har lyst til i dagens løb.
 
Ligeledes vil man til frokost have mulighed for frit at kunne vælge mellem et antal forudbestemte retter eller menuer på en række af spisestederne.
 
Fortæring og drikkevarer derudover vil som vanligt være for egen regning.
 

Normalprisen for en lignende arrangementspakke
Adgangsbillet til LEGOLAND, normalpris pr. deltager kr. 254,- / 299,-
Frokost, normalpris pr. deltager   kr.   95,- / 165,-
Normalpris i alt pr. deltager        kr. 349,- / 464,-
 
Fælles transport
‘Familier med kræftramte børn’ vil også gerne arrangere gratis fælles transport til og fra LEGOLAND® i Billund med bus for de familier, der har indlagte børn på børnekræft­afdelingerne, og som måtte være interesserede heri.
 
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om familien ønsker at deltage i fælles trans­port, eller man selv sørger for at komme til og fra LEGOLAND ved egen hjælp.
 
Køreplan med tidspunkter og opsamlingssteder fremgår af vedhæftede tilmeldings-blanket til fælles transport. Transporten vil selvfølgelig foregå i separate busser, som vi får helt for os selv – så også her kan isolationsreglerne overholdes.
 
Nærmere informationer vil blive tilsendt sammen med diverse billetter m.v. nogle få dage før besøget i LEGOLAND.
 

Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse
i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt.
 
Vi gør ligeledes opmærksom på, at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er udvist tilstrækkelig interesse herfor.
 
Alle i målgruppen, som ikke er medlem af Foreningen, er naturligvis meget velkomne til at deltage i den dejlige dag i LEGOLAND – blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i gratis fælles transport er således forbeholdt vores medlemmer.
 
En lille konkurrence:
Da det er vigtigt både for LEGOLAND og ‘Familier med kræftramte børn’ at få alle til-meldingerne i hus så hurtigt som overhovedet muligt, har vi lavet en lille konkurrence for de særligt kvikke på tilmeldingsknappen.
 

Blandt alle tilmeldinger og betalinger, som er indgået senest i løbet af fredag den 15. februar, vil der blive trukket lod om følgende præmier:

1. præmie: Et rejsegavekort, sponseret af Bravo Tours.
Værdi kr. 10.000,00.
 
2. præmie: Et gavekort til ferie- eller weekendophold, sponseret af FolkeFerie.dk. Værdi kr. 5.000,00.
 
Vinderne udtrækkes på dagen, når vi samles og siger LEGOLAND tak for en god dag.
 
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående.
 
Husk også at udfylde og indsende blanketten om deltagelse i gratis fælles transport, hvis man ønsker at benytte sig af dette tilbud.
 

Over 50 millioner besøgende har garanteret ikke taget fejl.
Det gør du heller ikke, når du melder hele familien til et af Foreningens
mest populære jubilæumsarrangementer i hele 2013.

Mange hilsener og på et oplevelsesrigt gensyn,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
22 marts, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør

Dine informationer er modtaget

Vi takker for de indsendte informationer. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk