Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesperhus Blomsterpark

10 april, 2016

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]
Masser af aktiviteter
Det er 50 år siden at Jesperhus Blomsterpark åbnede som en decideret blomsterpark. Det er den stadig med mere end en million blomster og planter, men i dag kan besøgende opleve meget mere.
Parken har opført flere temaområder, hvor børn og voksne kan more sig, blive udfordrede og komme på opdagelse i naturen som bl.a. i JungleZoo, NatZoo, Legeland, Piratland og Westernland. I forbindelse med det store Jungleland ligger parkens 4D-biograf, hvor der er spændende film på programmet.
Midt på dagen vil Foreningen være vært ved en dejlig gratis frokost i Piratkroen + en selvbetalt øl eller vand og kaffe efter eget valg.
Sebastian Klein underholder
skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi kommer til fuld udfoldelse. Soloshowet er bare en solid stand-up-comedy for børn suppleret med levende dyr som f.eks. mus og rotter, en slange og en kanin. Børnene deltager på forskellig vis aktivt i showet, hvor nogle “heldige” kommer op på scenen for at hjælpe Sebastian.
Nu kan FMKB alle deltagerne opleve Sebastian Klein i et hylende morsomt soloshow, hvor hans skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi kommer til fuld udfoldelse.
Soloshowet er bare en solid stand-up-comedy, hvor børnene deltager på forskellig vis aktivt i showet og nogle “heldige” kommer op på scenen for at hjælpe Sebastian.
FMKB alene i blomsterparken
Som alle de tidligere gange har kun inviterede af organisationen denne dag adgang til parken, og det betyder, at alle organisationens medlemsfamilier kan deltage, også de familier, der har et barn i intensiv behandling for en kræftsygdom. Disse familier kan normalt ikke deltage i arrangementer med offentlig adgang, da børnene ikke må udsættes for smitterisiko. Selv en “uskyldig” virussmitte kan have alvorlige konsekvenser for deres videre behandlingsforløb.
50 års jubilæum konkurrence
I anledningen af 50 års jubilæet kan alle deltagende familier være med i en meget spændende 50 års jubilæumskonkurrence, hvor man rundt omkring i Ferieparken skal finde svarene på nogle ganske enkle spørgsmål. Blandt alle rigtige besvarelser bliver der på scenen ved dagens afslutning udtrukket hele 5 vindere, som hver vil blive indkvarteret i et familieværelse for 2 voksne og 2 børn i det nye TIVOLI Hotel i København.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
10 april, 2016

Arrangør