Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesperhus 2020

1 maj, 2020 - 10:00 - 17:00

Gratis

MIDLERTIDIGT AFLYST

Kom til blomsterfest i Jesperhus

Der er blomsterpragt og aktiviteter til alle hele dagen, som afsluttes med super underholdning. Så kom og gør dagen til en fest sammen med mange andre medlemmer i foreningen.
Ta’ med og få en dejlig og sjov dag på Mors fredag den 1. maj fra kl. 10.00. Her vil både repræsentanter fra ’Familier med kræftramte børn’ samt skønne medarbejdere i Jesperhus tager imod os, når flere hundrede familiemedlemmer og andre inviterede af ’Familier med kræftramte børn’ besøger Jesperhus.
Det er dagen før den officielle sæsonåbning, og den smukke park på Limfjordsøen Mors er trimmet til sidste blad, og tusindvis af blomster og blomsterfigurer byder sammen med de mange aktiviteter velkommen til mangfoldige oplevelser.
Fredag den 1. maj har FMKB parken for sig selv hele dagen, og det betyder, at også familier med et barn i intensiv behandling trygt kan deltage.

Blomsterparken

Tusinder af blomster, stauder, buske og træer står klar i smukke, sarte forårsfarver, og de fantasifulde blomsterfigurer og arrangementer er en oplevelse.
I år er der blomsterglæde i hele parken, da der er plantet blomster og buske overalt.

JungleZoo

I JungleZoo kan man gå på opdagelsesrejse mellem papegøjer, meget eksotiske sommerfugle samt en masse helt fritgående dyr.
Kl. 10.00 og kl. 13.00 vil der være en lille rundvisning, hvor personalet fortæller lidt om de forskellige dyr. Mødested ved jungle-shoppen.
Der er Papegøjeskole kl. 14.00 samt dyrefodringer i løbet af dagen. Sidstnævnte finder dog ikke sted på fastlagte tidspunkter.

Jungleleg

Her følger børnene den farlige junglesti, kravler fra stamme til stamme, springer fra sten til sten og kommer helt op i trækronerne til hængebroen. Prøv også at finde den hemmelige maya-grotte!

Legeland

I Jesperhus frister et indendørs og udendørs legeland. Det er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, som ønsker fart og spænding i bl.a. de sjove bumperbåde, i minibilerne, karrusellerne, på motorcykler og i Mini-expressen. Der er trampoliner og hoppepuder til både den vilde og den lille, samt ponyridning og meget andet.
Alle forlystelser er gratis og kan frit benyttes alt det, man har lyst til.

Frokost

Når sulten melder sig, melder Foreningen sig som vært ved en rigtig dejlig frokost i Piratkroen. Her får man i tidsrummet kl. 12.00 – 13.30 ganske gratis serveret en rigtig lækker pirat-buffet. Drikkevarer er for egen regning.

Afslutning

Vi slutter dagen af med takke Jesperhus, for at vi igen i år er inviteret op til en dejlig dag på Mors. Der vil selvfølgelig også være forrygende underholdning på scenen, som Jesperhus selv vil stå for i år. Og mon ikke der bliver en gave til alle fremmødte børn, som de kan tage med hjem og fornøje sig med.

Tilmelding

Arrangementet er lukket for andet publikum, og alle isolationsregler kan således fuldt ud overholdes. Hele familien er velkommen, samt bedsteforældre og medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”. Personalet på børnekræftafdelingerne er også velkommen denne dag. Deltagelse forudsætter at man ikke udgør nogen smitterisiko for kræftramte børn i behandling.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.
Tilmelding forgår via vores hjemmeside under arrangementet.
Besøget i Jesperhus er hvert år en rigtig medlemstræffer, og derfor råder vi til hurtig tilmelding. Tilmeldingen skal ske senest fredag den 17. april.
Efter tilmeldingsfristen modtager I en mail med nærmere info.
Det kan blive nødvendigt at prioritere blandt rettidigt tilmeldte deltagere i tilfælde af overtegning.

Bemærk!

Alle kan trygt deltage i alle aktiviteterne i og omkring Blomsterparken, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Det betyder, at alle isolationsregler kan overholdes. Deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Se mere om de mange spændende muligheder på: www.jesperhus.dk
Her findes også kørselsvejledning og andre gode, praktiske oplysninger.
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Jesperhus.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 maj, 2020
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside