Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hello England

20 oktober, 2016 - 22 oktober, 2016

How do you do? Har du tid og lyst til at tage med på en tur til London? Og møde lidt britisk kultur og sprog?
Med omkring 10 millioner indbyggere er London en af Europas største hovedstæder. Der er så mange mennesker, at de bliver transporteret rundt i storbyen i de meget kendte dobbeltdækker-busser.
Vi kender også dronning Elizabeths Buckingham Palace og Tower Of London, det kæmpe store pariserhjul London Eye og Big Ben. Men ud over disse kendetegn gemmer sig langt flere- og særdeles spændende seværdigheder og oplevelser i byen.
Udover English Breakfast og Fish ‘n chips vil turen til London give dig et indblik i den engelske kultur og det engelske sprog. Du vil komme på ture til seværdigheder og bydele, som forhåbentlig vil gøre dig klogere på forskelle og ligheder mellem det danske og engelske samfund, og den vil styrke dit engelske ordforråd.
London-turen er arrangeret i samme periode som Halloween, så du vil ikke kunne undgå at se, hvordan de i England fejrer traditionen. Måske får du selv får lov at deltage i traditionen på den ene eller anden måde undervejs…
Vi afrejser med fly torsdag den 20. oktober, og ved ankomsten i London bliver vi indkvarteret på centralt beliggende hotel.
Du kan deltage, hvis du er 14 år og opefter og har eget gyldigt pas. (Du skal måske også lige sørge for at få lov af dine forældre?)
Der er kun et begrænset antal pladser, så send din tilmelding allerede nu.
Deltagerne vil før afrejse modtage separat information vedr. afrejse fra Kastrup m.v.
Deltagelse i turen til London er GRATIS, men du skal selv sørge for weekendtaske, lommepenge og gyldigt pas!
Seneste tilmelding er fredag den 30. september!

Detaljer

Start:
20 oktober, 2016
Slut:
22 oktober, 2016
Begivenhed Kategori:

Sted

Danmark

Arrangør