Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hans og Grete

18 februar, 2020 - 15:00 - 19:00

Gratis

Få en eventyrlig teateroplevelse når Aalborg Teater opfører Hans og Grete på Store Scene, tirsdag den 18. februar 2020 kl. 15.00.
Når børn sættes på prøver i et eventyr kan de klare alt – selv en ond heks, der lokker med sukker og pandekager. Brdr. Grimms eventyr om Hans og Grete er en stærk og vidunderlig historie for børn om børn, der klarer selv de største prøvelser.
Historien er i sin enkelthed grusom, der handler om en ond stedmoder, der får en far til at sende sine to børn ind i den store mørke skov. Og det er ikke meningen, de skal komme ud igen, for han har ikke råd til at brødføde dem. Skoven gemmer på både pandekagehus og heks.
Men heldigvis er Grete både god og handlekraftig.

Kun os i Aalborg Teater

Alle 445 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til ’Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i intensiv behandling trygt deltage.
Bedsteforældre, godkendte besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne til at overvære forestillingen.
Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert rift om billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Sidste tilmelding er søndag den 16. februar 2020.

Tilmelding

Kan kun ske via online tilmelding på hjemmesiden under arrangementet.
Sidste tilmelding er fredag den 7. februar.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
18 februar, 2020
Tidspunkt:
15:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Aalborg teater
Jernbanegade 11
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside