Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halløj på Hvorup Kaserne

9 maj, 2015

Gratis

I samarbejde med Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland, inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ til action-dag på Hvorup Kaserne i Nørresundby, hvor hele det store øvelsesterræn vil blive indtaget af vores medlemmer og et antal kraftige Land Rovers og Range Rovers. Herudover vil nogle højt tunede militærkøretøjer vise, hvad større mængder dieselbrændstof rigtigt kan bruges til, når der ikke skal betales moms og afgifter. Du kan læse mere om Dansk Land Rover Klub ved at klikke på linket i højre hjørne over billedet
 
Disse muskelbundter vil udfordre terrænet, og som passager bliver du også selv udfordret. Du skal nok blive spændt godt fast, for bilerne forcerer stigninger, der synes at overstige tyngdekraften og vandhuller, der umiddelbart virker ganske og aldeles bundløse.
 
Så spænder vi igen sikkerhedsselen og drager til en spændende og udfordrende Action-dag med fuld skrue på cylindrene i nogle kraftige køretøjer, hvor mænd og rene drengerøve i alle aldersklasser kan få deres hedeste drømme opfyldt. Og hvor konerne, kæresterne og søstrene rigtig kan hygge sig til duften af frisk kaffe, oktandampe og røgen fra den store grill.
ATV-ræs
Legesyge børn og voksne kan også få deres lyst styret med en tur på Foreningens 4 stk. Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Tryk håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på en bane, der til formålet er anlagt lige uden for kasernens øvelsesterræn.
 
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
 
I sikkerhed på land
Ikke alle kan komme ud og køre på samme tid. Til gengæld bliver der også fuld fart på dagen i teltene, og når tiden er passende, vil Foreningen sørge for oktanrig forplejning.
 
Alle vil få fyldt brændstof og kalorier på den indre motor, så der også er masser af ny energi til alle eftermiddagens strabadser og yderligere spændende eventyr i terrænet.
 
Men nu skal det ikke kun være det rene ræs og oktanfrådseri, så udover terrænkørsel vil der være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-bilister kan deltage i med stor fornøjelse.
 
Action-dagen er et lukket arrangement, hvor der kun er adgang for deltagere inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Vi skal som altid minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er hensigtsmæssig.
 
Hvordan finder jeg Hvorup Kaserne?
Hvorup Kaserne er en del af Aalborg Kaserner, som ligger midt i Nørre Uttrup, lidt nord for Nørresundby. Her ligger øvelsesterrænet også, og her finder arrangementet sted.
 
Yderligere oplysninger fremsendes til de tilmeldte deltagere nogle dage før aktiviteten.
 
Der plejer at være rift om pladserne til dette arrangement, så send din tilmelding hurtigst muligt og senest fredag den 24. april.

Med venlig hilsen og fuldt tryk på speeder og gashåndtag,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 maj, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør