Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gummi Tarzan

4 marts, 2017 - 12:00

Fra Gummi-Tarzan til Gummi-T

Gummi-Tarzan er en børnebog fra 1975 af Ole Lund Kirkegaard.Bogen blev i 1981 filmatiseret af Søren Kragh-Jacobsen i filmen’Gummi-Tarzan’, der modtog tre Bodilpriser, bl.a. for bedstefilm.

I 2002 havde Gummi-Tarzan premiere som musical, og 10 år senerevar der premiere på Gummi-T i en 3D animeret film.

Efter opsætningen af musicalen sagsøgte Disney Kirkegaardsarvinger for brug af navnet Tarzan, og fremtidige værker omGummi-Tarzan kom derfor til at hedde Gummi-T. – Bogen ogKragh-Jacobsens film har dog stadig det oprindelige navn.

Lille, utilstrækkelig og i det hele taget håbløs.Men… Ivan Olsen er bare ganske håbløs til det meste, en vatnisse og engummi Tarzan. Det synes Ivans far i hvert fald somudgangspunkt.

Men alting ændrer sig, da Ivan møder en heks og får superkræfterfor en enkelt dag. Ivans far er begejstret for sin søns nyestyrker, men det er ikke altid sjovt at være så stærk og dygtig, ogda superkræfterne ikke forsvinder som planlagt, beslutter Ivan sigfor at finde heksen, så han igen kan blive sig selv.

Kom og oplev en helt nye teaterversion af Ole Lund Kirkegaardsspændende fortælling fuld af fart, fysik og farver.

Kun os i Aalborg Teater

Alle 460 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveretudelukkende til ‘Familier med kræftramte børn’, og glædeligvis kanalle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familiermed et barn i intensiv behandling trygt deltage.

Bedsteforældre, godkendte besøgsvenner og personale frabørnekræftafdelingerne er også meget velkomne til at overværeforestillingen.

Selv om vi disponerer over hele salen, bliver der sikkert riftom billetterne, og derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Billettervil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.

Sidste tilmelding er fredag den 10.februar.

Gummi-T spiller med musklerne lørdagden 4. marts kl. 11.00

på Aalborg Teaters Store Scene,Jernbanegade 11, 9000 Aalborg.

Med venlig hilsen Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
4 marts, 2017
Tidspunkt:
12:00