Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gokart-ræs i RACEHALL

6 november, 2012

Gratis

Har du fart, hestekræfter og benzin i blodet? Følger du Jan Magnussen, Casper Elgaard, Alonso, Vettel, Hamilton, Button og andre fartdjævle? Og har du lyst til selv at prøve at give den fuld gas på Europas største indendørs bane for gokarts?
 
Så får du chancen nu!
 
Tirsdag den 6. november inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ hele familien til rasende ræs og et efterfølgende lille måltid i RACEHALL i Viby, Aarhus. Og for dem, der ikke selv ønsker at køre, er der masser af fart, action og spænding at opleve.
 
Tilmeldte kørere bliver delt op i hold, og hver kører får min. 2 x 10 minutters kørsel. Banen er en kilometer lang og har 14 sving, så der bliver rig mulighed til at forsøge at slå banerekorden på ca. 47 sekunder!
 
Hvem kan deltage?
Hele familien, voksne, unge og børn. Og bare rolig. RACEHALL har både voksenkarts med maksimal fart på 80 km/t og børne- og ungekarts med højeste fart på 60 km/t.
RACEHALL har også karts indrettet til handicappede, så også kørestolsbrugere kan deltage. Og overalt har sikkerheden højeste prioritet.
Hvis nogle i familien ikke ønsker at udfordre banen, kan løbene også med spænding opleves fra tilskuerpladserne eller med en forfriskning i restaurant “The Diner”.
Deltagerantallet for kørere er begrænset, så vi anbefaler tilmelding med meget mere end de tilladte 80 km/t. Sidste tilmelding er mandag den 15. oktober.
Arrangementet er udelukkende for ‘Familier med kræftramte børn’, så også familier med et barn i intensiv behandling kan trygt deltage.
 
Mødetid og før mødetid
Løbene og konkurrencerne starter kl. 17.30, men kørerne skal være klar i pitten aller senest kl. 17.00. Her udleveres hjelmhue og styrthjelm og nødvendige instruktioner.
 
Før kørsel skal alle kørere have afleveret en underskrevet ansøgning om Driver Licens. For børn og unge under 16 år skal forældrene ligeledes underskrive ansøgningen.
 
Formular til ansøgning vil sammen med praktiske oplysninger blive sendt til alle de tilmeldte kørere nogle dage før arrangementet.
 
Efter løbene
Efter strabadserne på banen melder sulten sig sikkert, og kl. ca. 19.30 vil ‘Familier med kræftramte børn’ derfor være vært med et lille måltid i restaurant “The Diner”.
Hele arrangementet, der er gratis at deltage i, forventes at slutte senest kl. 21.00.
I finder RACEHALL på Hasselagervej 30, 8260 Viby J. – Se også: www.racehall.dk
 
 
Med venlig hilsen og på gensyn i pitten
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
6 november, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør