Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GLOW Odense 2019

6 december, 2019 - 16:00 - 20:00

FMKB inviterer til KÆMPE lysoplevelse og julemarkedet i GLOW Odense

Fredag den 6. december fra kl. 16.00 kan hele familien opleve et af verden største indendørs juleevent!
’Familier med kræftramte børn’ inviterer medlemsfamilier en tur i Glow Odense, hvor den verdensopspændende julefestival, første gang nogensinde kommer til Danmark.
Glow er en magisk lysoplevelse for hele familien med plads til hygge og nærvær. Et indendørs vintereventyr på 6.000 kvadratmeter, krydret med mere end en million smukke lys og glødende pærer. Interaktive legepladser som kan underholde de små i timevis, hvor børnene kan sanse og opleve et fantastisk vinterunivers imens de bruger fantasien.
Familien kan gå på opdagelse i det store julemarked, hvor der kan købes unikke gaver, julegodter, og nyde en varm kakao eller gløgg. Glow har både udendørs og indendørs område, så derfor er det vigtig at have påklædning på, så man kan opleve det hele. Glow Odense har denne dag også åben for andre gæster, så gældende isolationsregler kan således ikke overholdes.
Arrangementet er forbeholdt indbudte af ’Familier med kræftramte børn’. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres raske søskende, forældre og bedsteforældre.
Invitation gælder ligeledes medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne”
Udfyld tilmeldingsblanketten hurtigst muligt og send den til Foreningens Sekretariat, og senest mandag den 25. november.
Nogle dage før arrangementet, vil alle tilmeldte deltagere modtage mail med tilsagn om deres deltagelse, samt de sidste informationer.
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
6 december, 2019
Tidspunkt:
16:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Glow Odense
Faaborgvej 248b
Odense, 5250 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside