Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Geografisk Have i Kolding

2 juni, 2011

Gratis

Geografisk Have er en 12 hektar stor og smuk botanisk have, der præsenterer blomster, planter, træer, buske og urter fra de fleste af klodens kontinenter og egne. Her kan op- leves den karakteristiske fauna fra bl.a. Canada, Nordamerika, Japan, Kina, Manchuriet, Korea, Sibirien og Sydvestasien. I de tre store væksthuse ses og duftes alle mulige krydder- og lægeurter. Læs selv mere om haven på:www.geografiskhave.dk
 
For hele familienEt besøg i Geografisk Have giver Foreningens medlemmer en god mulighed for at møde og snakke med andre familiemedlemmer, der er eller har været i samme situation. Der er ro og fred i haven, og i modsætning til i f.eks. et cirkustelt med flere hundrede livlige og forventningsfulde familiemedlemmer, vil der her være god lejlighed til at snakke sammen.
For børnene er der bure med kaniner, høns, duer, finker, undulater, kanariefugle samt papegøjer, og i dyrefolden er der klappegeder, får og æsler.
 
Oplev ‘Imperiets juveler’En Rolls Royce er verdens mest eksklusive bil. Og netop denne dag kan I opleve hele 85 af de bedst bevarede Rolls Royces i Danmark. Disse ‘Imperiets juveler’ kan beundres i Geografisk Have fra kl. 14.00 til 16.00. Men en køretur kan det desværre ikke blive til.
 
Madkurv eller kioskOveralt i haven er der borde og bænke, hvor familien kan nyde den medbragte madkurv. Har tiden ikke været til hjemlig klemmesmøring og kurvepakning, byder kiosken ved indgangen på lettere måltider, is, slik, øl, vin, vand, kaffe og kage. Hvis familien selv har madkurv med hjemmefra eller har spist godt inden afgang, er der dog ingen grund til at tage tegnebogen med. Arrangementet er helt og aldeles gratis. Men det skulle jo lige være, om ungerne måske gerne vil have en is og farmand en øl!
Billetter, som skal vises ved indgangen, fremsendes nogle få dage før arrangementet.
 
Havegang og cirkusshow?Der er ikke fast mødetid eller fast program, og du og din familie kan bare komme og gå, som I har lyst indenfor havens åbningstid, som denne dag er mellem kl. 10-18. Arrangementet finder sted samme dag som Familier med kræftramte børn inviterer til ‘Cirkus Under Vand’ i Cirkus Arena på cirkuspladsen i Kolding. Dette arrangement varer fra kl. 10.45 til 14.30, og alle cirkusgæster er meget velkomne i Geografisk Have efter forestillingen. Selvstændig tilmelding til besøget i Geografisk Have er dog nødvendig.
Vi gør opmærksom på, at der denne dag også vil være adgang for andre besøgende i haven, men da arrangementet foregår udendørs, vil smitterisikoen være begrænset.
 
Der er egen transport til Geografisk Have, der ligger Christian IV’s Vej 23, 6000 Kolding.
 
Husk sidste tilmelding til Sekretariatet senest fredag den 13. maj!
 
Med venlig hilsen og på gensyn, Familier med kræftramte børn
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
2 juni, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør