Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fun Festival i LEGOLAND®

3 september, 2016 - 5 september, 2016

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]
Både familier med et kræftramt barn i behandling og familier der har mistet, gennem­lever mange bekymringer, og de har sjældent overskud til den smule ekstra, der kan lette dagligdagen for en kortere stund.
‘Familier med kræftramte børn’ vil gerne give nogle af disse familier en masse ekstra med en oplevelse, der vil blive husket – og påskønnet.
Fra lørdag den 3. til søndag den 4. september inviterer Foreningen et større antal medlemsfamilier med et særligt behov for og lyst til en dejlig forkælelsesweekend i LEGOLAND®, der bl.a. også giver rig lejlighed til at udveksle erfaringer med andre familier i samme situation.
Igennem en årrække har FMKB haft et forbilledligt samarbejde med LEGOLAND, Hotel LEGOLAND og Merlins Magiske Tryllestav, og dette samarbejde danner baggrund for, at FMKB nu kan tilbyde et større antal medlemsfamilier en spændende, afslappende og oplevelsesrig weekend i LEGOLAND.
Fun Festival weekenden indeholder:

  • Gratis entré lørdag
  • Der er adgang til LEGOLAND fra kl. 10.00, og der er ikke en fast ankomsttid.
  • LEGOLAND giver gratis entré og fri adgang til samtlige forlystelser og udstillinger.
  • De kørende forlystelser er naturligvis i fuld gang hele dagen.
  • Når børnene har tid til at forlade forlystelserne for en stund, får de en dejlig is.

Topunderholdning hele dagen for børn og voksne
I løbet af dagen er der masser af underholdning. I forbindelse med frokosten på Knights’ Restaurant på Kongeborgen møder vi de festlige LEGOLAND Characters, “Rynke” fra Rynkeby kommer og danser med børnene, og måske kommer Kristian fra Ramasjang lige forbi (han optræder under alle omstændigheder senere i parken).
Frokost lørdag
Deltagerne modtager en frokostbillet til et måltid, som FMKB vil være vært ved.
Måltidet indtages fra kl. 11.30 til 13.00 i Knights’ Restaurant på Kongeborgen, hvortil der i dette tidsrum kun er adgang for FMKB. Alle gældende isolationsregler kan således overholdes i forbindelse med opholdet på Kongeborgen.
Ved frokosten vil LEGOLAND gerne give alle børn i aldersgruppen fra 2 til og med 12 år en flot LEGO æske til at tage med hjem som et minde om dagen.
Middag og overnatning på Hotel LEGOLAND
Når alle forlystelser er prøvet (nogle mange gange), og alle i familien er blevet mætte af de mange oplevelser i parken, checker vi ind på Hotel LEGOLAND.
Her fordeles værelserne, og ved spisetid serveres der fælles middag.
Middagen indtages i et lokale med adgang udelukkende for FMKB. Lokalet er også resten af aftenen reserveret til Foreningen, så alle isolationsregler kan overholdes.
Under og efter middagen er Familier med kræftramte børn vært ved masser af underholdning. Mens vi spiser, underholder Carsten Svendsen på flyglet og spiller senere op til dans. Vi vil undres, når Trylle Thomas viser sin magi, og endelig er der lagt op til de helt store musikalske løjer, når entertaineren Sigurd Barrett spiller, synger og hygger sig med Bjørnen Bjørn.
Sigurd Barrett spillede klaver første gang som 2-årig og kan i dag få ALT ud af flyglets 88 tangenter. Så vi kan se frem til et sprudlende og musikalsk show, hvor hele familien får hårdt brug for smil, grin, stemmebånd og klappehænder.
Middag incl. underholdende indslag og overnatning på hotellet betales af FMKB.
Morgenmad søndag
Fra kl. 08.00 til kl. 10.00 er der gratis, fælles morgenmad i restauranten.
Der er herefter og inden kl.11.00 udcheckning fra hotellet.
Hvem kan deltage
Deltagerantallet til dette arrangement er begrænset til et større antal af FMKBs medlemsfamilier, og ved for mange tilmeldte vil Foreningen prioritere blandt alle de rettidigt indkomne tilmeldinger.
Her vil de familier, som vurderes at have størst behov for at komme lidt væk hjemmefra naturligvis blive prioriteret først.
For at give Foreningen mulighed for at prioritere, må vi bede alle medlemsfamilier, der ønsker at deltage om ganske kort at begrunde, hvorfor lige netop deres familie har et særligt behov for et pusterum og lidt ekstra forkælelse.
Det skal ske i kort form på selve tilmeldingsblanketten.
Isolationsregler
Ved besøget i selve LEGOLAND parken kan gældende isolationsregler ikke overholdes. Parken er denne dag også åben for andre gæster, men det meste foregår jo udendørs.
Til frokosten i Knights’ Restaurant er der kun adgang til Kongeborgen for FMKB.
På Hotel LEGOLAND er vi både under middagen og resten af aftenen i eget lokale, og alle isolationsregler kan således også her overholdes. Der bor naturligvis også andre gæster på hotellet denne weekend.
Foreningen forudsætter, at alle tilmeldte familier er indforstået med weekendens omstændigheder vedr. isolationsregler, og at alle familier er selvhjulpne.
Transport
Deltagerne i denne ‘forkælelsesweekend’ skal selv for egen regning finde vej til og fra LEGOLAND i Billund.
Tilmelding
Tilmelding med kort begrundelse for deltagelse skal være Sekretariatet i hænde senest mandag den 15. august.
Ca. en uge før besøget vil de prioriterede medlemsfamilier modtage billetter, praktiske oplysninger og program for weekenden.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Start:
3 september, 2016
Slut:
5 september, 2016
Hjemmeside:
http://www.legoland.dk/

Arrangør