Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fuld udrykning til Beredskab Fyn station Odense

30 september, 2017 - 10:00 - 14:00

Beredskab Fyns primære funktion er naturligvis at slukke brande, men heldigvis brænder det ikke hele tiden, så ved Beredskab Fyn tager de sig også af brandsyn, byggesagsbehandling, overvågning af alarmer, dykkerberedskab, kursusvirksomhed og meget andet. Herudover råder Beredskab Fyn over flere beredskaber til indsats i en række katastrofesituationer, herunder bl.a. trafikuheld.
Intet brandvæsen uden store biler!
Beredskab Fyn er i besiddelse af slukningskøretøjer, stigevogne og andre specialbiler, og stationen i Odense har rigtig mange af dem. De har selvfølgelig også de store flotte røde brandbiler, som nok skal få deltagerne til at spærre øjnene op, når vi begiver os i ”krig” med diverse køretøjer og udstyr.
Spændende demonstrationer
Besøget hos Beredskab Fyn på Åsumvej starter med en demonstration af, hvordan et kraftigt klippeværktøj meget hurtigt kan befri personer, der er blevet fastklemt i en bil. Vi skal herefter OPleve stigen, som kan komme helt op i 32 meters højde.
Folk med højdeskræk, har her mulighed for at få kureret denne lidelse.
Jobbet som røgdykker får vi et indblik i, når røgdykkere går ind i en container omgivet af store mængder røg og iført alt udstyr. Der vil kun blive brugt kunstig røg for at sikre, at ingen af tilskuerne bliver udsat for forurening. De unge mennesker kan herefter afprøve, hvordan det er at have røgdykkerudstyr på. Der vil efter de forskellige demonstrationer være mulighed for en rundvisning.
Hvornår og hvor
Familier med kræftramte børn inviterer lørdag den 30. september på besøg hos Beredskab Fyn, på den største af byens to stationer, som ligger på Åsumvej 35, 5240 Odense SØ. Vi starter kl. 10.00 og slutter ca. kl. 14.00. Så håber vi bare på, at der ikke vil være rigtige brande at slukke i dette tidsrum!
Hvem kan deltage
Hele familien er velkommen til en hyggelig og spændende dag hos Beredskab Fyn, men i tilfælde af fuldt hus, vil Foreningen prioritere deltagelse af medlemsfamilier, som har det største behov for at komme lidt væk hjemmefra, dvs. primært familier, der har et barn i behandling og som er underlagt gældende isolationsregler. Disse kan nemlig fuldt ud overholdes.
Arrangementet hos Falck i Beredskab Fyn har begrænset deltagerantal, så vi kan absolut kun opfordre til hurtigst mulige tilmelding og senest fredag den 1. september.
Velkommen til en dag med hylende sirener og blå blink!

Detaljer

Dato:
30 september, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 14:00

Sted

Beredskab Fyn Station Odense
Åsumvej 35
Odense SØ, 5240 Danmark
+ Google Maps

Arrangør