Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST ! Forpremiere Milla på Grandteatret i København

3 november, 2020 - 16:30 - 19:30

Gratis

Familier med kræftramte børn inviterer unge og forældre til forpremiere på filmen MILLA i både Aarhus og København tirsdag den 3. november kl. 17

MILLA går lige i hjertet. Et fantastisk rørende drama om kærlighed, om familierelationer, om accept og om at lære at give slip. Med sin unikke stil og uimodståelige skuespilpræstationer (ikke mindst af “Little Women”-stjernen Eliza Scanlen i titelrollen) er MILLA en coming-of-age fortælling med nerve og ånd, der sjældent ses stærkere!

Teenageren Milla føler sig som en supernova på kanten af at eksplodere. Hun er alvorligt syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i Moses – en småkriminel, der ikke har meget kørende for sig. Millas nye kæreste falder bestemt ikke i forældrenes smag, men Moses bliver starten på en afgørende fase af Millas liv; en fase hvori Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag som om det var den sidste.

MILLA havde verdenspremiere i hovedkonkurrence på Venedig Film Festival, og den har sidenhen deltaget på festivaler verden over og vundet mange priser.

Bio-menu

Familier med kræftramte børn sørger for bio-menu bestående af slikpose og sodavand til alle deltagere.

Hvem kan deltage?

Filmen henvender sig til foreningens unge medlemmer samt forældre til unge. Da det er forpremiere er der begrænset antal pladser. Familier med kræftramte børn er alene i biografsalen.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist er mandag den 19. oktober. Tilmelding kan kun ske i bookingmodulet nederst på siden. Husk at medbringe din kvittering, som du får i din indbakke, når du har trykket deltager.
 

Detaljer

Dato:
3 november, 2020
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://grandteatret.dk/film/milla/

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside