Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsfest i Jesperhus Feriepark

30 april, 2015

Gratis

‘Familier med kræftramte børn’ og Jesperhus Blomsterpark har i mange år haft et aldeles fortrinligt samarbejde, og dagen før den officielle sæsonåbning har den meget smukke park på Limfjordsøen Mors år efter år åbnet porten for Foreningen og givet os nogle helt eventyrlige oplevelser.
 
Den smukke blomsterpark er gjort forårsklar, og mere end en million blomster og blomsterfigurer venter på endnu mere vand og varme, så de rigtigt kan blomstre.
 
Torsdag den 30. april (dagen før Store Bededag) tager blomsterparken imod publikum med et strålende skue og oplevelser både i blomsterparken, i den zoologiske afdeling og i det store forlystelsesområde.
 
Alle medlemsfamilier, godkendte besøgsvenner, bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit med relation til behandling af kræftsyge børn og unge er velkomne til at deltage denne dag.
 
Foreningen har hele dagen igennem parken for sig selv, og det betyder, at også familier med et barn i intensiv behandling trygt kan deltage.
 
 
Muddi´s Soloshow
For meget lang tid siden besluttede Muddi at sende Salamidrengene på lejrskole på Bornholm netop torsdag den 30. april, så vi må desværre undvære alle de kære spasmagere, når vi byder på underholdning denne dag.
 
Men Muddi kan sagtens selv, ja han har prøvet det mange gange før, denne entertainer, der ikke kan holde stemmen eller kroppen i ro. Og det smitter! I selskab med Muddi og hans soloshow får ingen lov til at lytte passivt, og han kan som ingen få børnene til at klappe, danse og hoppe til den store guldmedalje. Børnene vil få en oplevelse hvor flere sanser er i brug, for som altid er der fuld skrue på, når Muddi trykker den af med 100 kilometer i timen. Her holder kun slikposen pause.
 
 
Blomsterpark
Nordens største blomsterpark byder velkommen i en veltrimmet grøn og farverig ud­gave. Mere end en million blomster, stauder, buske og træer står klar i smukke, sarte forårsfarver, og de fantasifulde blomsterfigurer og arrangementer er en oplevelse. Her kan man bl.a. opleve Eventyrhaven, hvor temaet er H.C. Andersen.
 
JungleZoo
Her kan man gå på opdagelsesrejse mellem papegøjer, eksotiske sommerfugle, slanger, fugleedderkopper, øgler, aber og underlige insekter samt en masse helt fritgående dyr. Kom helt tæt på og lær om dyrene ved tropeinfo. Flere gange i løbet af dagen kan I se shows med papegøjer og opleve dyrefodringer. Som noget nyt i år kan børnene hygge sig med at klappe nogle små, søde geder!
 
4D-biograf
I forbindelse med den store JungleZoo ligger Jesperhus Ferieparks 4D biograf, der har flere spændende film på programmet. I biografen vil du blive overrasket, når stolen pludselig bevæger sig, eller figurerne kommer helt ud af lærredet. 4D-biografen har masser af special effects, der er helt og asldeles utrolige!
 
Legeland
I Jesperhus Feriepark finder I et indendørs og udendørs legeland. Det er for for børn og barnlige sjæle i alle aldre, som ønsker fart og spænding. I bl.a. de sjove bumperbåde, i mini­bilerne, karrusellerne, på motorcykler og i Mini-expressen. Der er trampoliner og hoppepuder til både den vilde og den lille. Man kan fornøje sig med ponyridning og meget andet. Alle forlystelser er gratis og kan frit benyttes alt det, man overhovedet har lyst til.
 
Jungleleg
Her følger børnene den farlige junglesti, kravler fra stamme til stamme, springer fra sten til sten og kommer helt op i trækronerne til hængebroen. Prøv også at finde den hemmelige maya-grotte!
 
Forårs-konkurrence
Som tidligere kan alle deltagende familier  være med i en meget spændende familiekonkurrence, hvor man rundt i blomsterparken skal finde svar på nogle ganske enkle spørgsmål. Blandt alle rigtige besvarelser bliver der på scenen ved dagens afslutning udtrukket hele 5 vindere, som hver vil blive indkvarteret i et familieværelse for 2 voksne og 2 børn i det nye TIVOLI Hotel. Efter overnatning er der naturligvis stor morgenbuffet.
 
Der er under opholdet fri adgang til hotellets pool og fitness faciliteter m.v.
 
Tivoli Hotel ligger på Arni Magnussons Gade 2 på Kalvebod Brygge mellem Dybbølsbro Station og Københavns Hovedbanegård ved siden af det kommende Rigsarkiv, ikke langt fra Fisketorvet med mange spændende indkøbsmuligheder. Gevinsten skal indløses inden den 31. december 2016.
 
Konkurrenceark bliver udleveret ved ankomst til Jesperhus Feriepark.
 
Velkommen
Porten bliver åbnet kl. 10.00, og både ‘Familier med kræftramte børn’ og Jesperhus Feriepark er klar til at  tage imod, hvorefter dagens program kan starte.
 
Frokost og meget mere
Når sulten melder sig, melder Foreningen sig som vært ved en dejlig frokost i Junglecafeen. Her kan man i tidsrummet kl. 12.00 – 15.00 ganske gratis få serveret en rigtig lækker jungle-buffet + en selvbetalt øl eller vand og kaffe efter eget valg. Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om det syge barn er højisoleret på det pågældende tidspunkt og familien derfor ønsker at spise i særskilt område. Herudover byder vi også på en IS-kold Premier overraskelse i dagens løb.
 
Tilmelding
Besøget i Jesperhus Feriepark er hvert år en rigtig medlemstræffer, og hurtig tilmelding vil derfor være nødvendig. Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet inden fredag den 17. april.

Når tilmelding er modtaget, fremsendes billetter m.v. samt yderligere informationer til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet.
 
Vandland
Husk også badetøjet og hop i det tropiske vandlands store varmtvandsbassin i Feriecentret og tag en tur i en 40 meter lang vandrutschebane efter kl. 16.00.
 
Eller prøv vipperne eller en af de andre rutschebaner.
 
Besøg i Vandland er dog ikke indeholdt i arrangementet.
 
Pris for voksne kr. 50,00 og kr. 30,00 for børn under 12 år.
 
Bemærk!
Alle kan trygt deltage i alle aktiviteterne i og omkring Blomsterparken, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Det betyder, at alle isolationsregler kan overholdes.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Ønsker man at besøge Feriecenteret og Vandlandet, gør vi opmærksom på, at der her er adgang for andre gæster, og at isolationsregler derfor ikke kan forventes overholdt. Feriecenter og Vandland er placeret separat fra Blomsterparken på den modsatte side af vejen.
 
Se mere om de mange spændende muligheder på: www.jesperhus.dk Her findes også kørselsvejledning og andre gode, praktiske oplysninger.
 
Deltagerne sørger selv for transport til og fra Jesperhus Blomsterpark.
 
 
 
Med venlig hilsen
– og på gensyn i Jesperhus Feriepark!

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
30 april, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør