Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsdag i Jyllands Park Zoo

16 april, 2011

Gratis

Der er al mulig grund til at holde fast i gode traditioner, hvor Foreningens familie-medlemmer, CanTeens og “Senvirkninger” alle kan mødes og sammen have en dejlig dag. Derfor er det også i år en fornøjelse for Familier med kræftramte børn at kunne invitere børn og voksne til en hel dag i Jyllands Park Zoo i Haunstrup ved Videbæk ca. 10 km vest for Herning.
 
Havens ejere, Ove Nordestgaard og hans familie, tager også imod ved indgangen igen i år. Familien betragter nemlig det årlige besøg af Foreningen som en tradition på linie med juleaften. Og den slags bør man jo heldigvis ikke røre ved!
 
Som tidligere åbner Jyllands Park Zoo dørene for Foreningen dagen før den officielle sæsonåbning. Vi har haven helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr. Der bliver naturligvis også mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger. I haven er der også el-biler, tog, både og karrusel samt mulighed for ponyridning.
 
Søløveshow med fodringSøløveshowet i Jyllands Park Zoo har altid været et stort trækplaster. Igen i år skal vi hilse på de to nye søløver – Guela og Helena – og se, om de nu kan mindst lige så mange kunster som deres forgængere. Der er søløveshow med fodring kl. 11.30.
Herudover har parken fået bygget et helt nyt hyæneanlæg, hvor de snu og snedige dyr nu har fået de allerbedste forhold.
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på deres hjemmeside:www.jyllandsparkzoo.dk
 
Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig forårsdag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.
 
Ved ankomst:Kl. 10.00 er der gratis morgenmad med kaffe, the, juice og rundstykker til alle. Kort orientering om, hvad dagen i øvrigt byder på.
 
Ved frokosttid:Foreningen er vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad. Anfør på tilmeldelsesblanketten hvor mange børne- og voksenmenuer, familien ønsker. Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser.
Vi bliver sandsynligvis mange, og spisningen vil derfor foregå i to lige store hold.
Tilmeldingsblanketten udfyldes og bedes fremsendt senest den 29. marts.
 
Gavebeløb på kr. 50,- pr. deltager til hjælp til arrangementets afholdelse bedes samtidigt indbetalt på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Park Zoo. Beløbet kan naturligvis betales via netbank.
 
For god ordens skyld kan oplyses, at normalprisen for deltagelse i et lignende arrangement vil være i alt ca. kr. 225,-/300,- pr. deltager.
 
Efter at tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbilletter og dagens endelige program m.v. til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet. Billetterne skal medbringes og fremvises ved indgangen.
 
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner og bedsteforældre er også velkomne til at deltage i arrangementet, således vi derigennem bedre kan sikre os nogle positive fælles sociale oplevelser med og specielt for de isolerede børn og deres familier.
 
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
16 april, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør