Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsbold i Parken 3

1 maj, 2011

Gratis

De hvidklædte FCK’ere har overvintret med en suveræn placering i tabellen, og de fleste spørger nu sig selv om, hvilket hold der bliver nr. to. Der er nemlig udbredt mening om, at FC København bliver danmarksmester, men bolden er jo rund, som man siger, så lad os nu se.
Det er i hvert fald et hold med overskud, som vi kan præsentere i en række kampe på Danmarks nationalstadion. Og entrebilletten er allerede betalt.
 
Gennem flere år har Foreningen haft et fantastisk samarbejde med Parken Sport & Entertainment, som har doneret et stort antal billetter til udvalgte kampe i Parken.
Vi kan nu invitere til masser af oplevelser på banen med Superligafodbold i topklasse.
I foråret tilbyder Parken Sport & Entertainment og FMKB gratis billetter til hele fire hjemmekampe i Parken, og hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så får I chancen her.
 
På Foreningens Sekretariat kan I bestille billetter til følgende kampe:
Lørdag den 9. april:  FC København – Randers FC Mandag den 25. april: FC København – Silkeborg IF (2. Påskedag) Søndag den 1. maj:  FC København – Sønderjyske Torsdag den 19. maj: FC København – FC Midtjylland (dagen før Bededag)
 
Spilletidspunktet for de tre sidste kampe er endnu ikke fastlagt, men den 9. april skulle være sikker, og kampen starter kl. 15.00.
For kampene, der er planlagt til den 25. april, 1. maj og 19. maj, kan du om kort tid se endelig dato og tidspunkt for kampstart på: www.fck.dk – Klik på ‘Sæsonen’.
 
Gang i tribunerne og fart på banen Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tilskuerpladserne. Her kommer man virkelig på helt tæt hold til at mærke kampens fulde intensitet og kraftudfoldelse.
Foreningen inviterer til at overvære de ovennævnte kampe fra gode siddeplader på tribuner, hvorfra der overalt er et glimrende overblik over hele banen.
 
Tilmelding Selv om vi har fået doneret et stort antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende i Parken. Der er immervæk ‘kun’ 38.000 pladser på Danmarks nationalstadion. Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt. Husk at krydse af, hvilke kampe I vil se og hvor mange billetter, I ønsker fremsendt til den enkelte kamp ca. en uges tid før, kampen finder sted.
 
Parkvejviser Det er ikke alle, der tidligere har været i Parken, heller ikke de fodboldinteresserede, der bor øst for Valby Bakke – så derfor denne lille information: Danmarks nationalstadion ligger på P.H. Lings Allé 2, 2100 København Ø. En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. ses på Krak eller andre vejvisere på Internettet.
 
Med venlig hilsen og god fornøjelse i Parken
Familier med kræftramte børn
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
1 maj, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør