Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsbiffen åbner nu

3 marts, 2012

Gratis

Selv om fladskærmene bliver større og større, og hjemmebiograferne holder deres indtog i de danske hjem, er der ikke noget som at komme i biografen og se en rigtig god film sammen med en masse andre.
 
Det får hele familien nu atter lejlighed til, når ‘Familier med kræftramte børn’ inviterer indenfor i biografmørket til de kæmpemæssige lærreder i Foreningens helt egne “hjemmebiografer” i Danmarks fire største byer.
 
Det gode samarbejde med Nordisk Film Biografer fortsætter heldigvis også i 2012, og lørdag den 3. marts står der atter gode og sjove premierefilm på programmet.
Så find frem til Dagmar Teatret i København eller BioCity i Odense, Aarhus og Aalborg og nyd en af to herlige film!
 
Vi byder på to film, der bliver vist samtidigt, og alle i familien må derfor vælge. Den ene film er “Den bestøvlede kat”, en fantastisk 3D animationsfilm for de mindste. I den anden film “Min søsters børn alene hjemme” for de unge skal Peter Mygind som onkel Erik forsøge at holde styr på ungerne, mens deres forældre er på rejse.
 
Lukkede særforestillinger
Alle forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt være med.
Bedsteforældre, andre nære pårørende og børnekræftafdelingernes personale er også velkomne, helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
 
Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke på nogen måde udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
 
København kl. 09.00: Dagmar Teatret, Jernbanegade 2Odense kl. 09.00: BioCity Odense, Odense Banegård Center (speciel indgang)Aarhus kl. 09.30: BioCity Aarhus, Skt. Knuds Torv 15Aalborg kl. 09.30: BioCity Aalborg, John F. Kennedys Plads
 
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.
“Den bestøvlede kat” varer 1 time og 30 min., og det gør “Min søsters børn alene hjemme” også. Du kan læse lidt mere om filmene på næste side.
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget hos Foreningens Sekretariat senest mandag den 20. februar. – Hurtig tilmelding tilrådes!
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
3 marts, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør