Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En forårsdag i TIVOLI, Jylland, Fyn m.fl.

12 april, 2016 - 11:00 - 17:00

Besøget i TIVOLI er et af Foreningens største arrangementer og det samler over 2.000 deltagere, som denne dag kan nyde havens mange forlystelser og aktiviteter.
Hvert eneste besøg i Danmarks største og mest kendte familieattraktion er en ny oplevelse. Blomster og planter ændrer form og farve, nye forlystelser kommer til, og nye temaområder biver etableret. For medlemsfamilier, der har deltaget tidligere, vil det derfor være en oplevelse. for medlemsfamilier, der besøger TIVOLI for allerførste gang, vil det være intet mindre end en mindeværdig forårsdag.
Alle forlystelser og aktiviteter vil være i fuld sving, og et venligt personale vil tage godt imod, også i de restauranter, spisesteder og lokaler, hvor Foreningen vil være vært ved en frokost.
Besøget i TIVOLI er et af Foreningens største arrangementer i løbet af året, og det samler hver gang over 2.000 deltagere, som kan nyde havens mange forlystelser og aktiviteter.
Det er i år ikke muligt for FMKB under besøget at have TIVOLI helt for os selv. Alle gældende isolationsregler kan således ikke overholdes, men da rigtig mange af aktiviteterne foregår udendørs, og vores besøg finder sted på en dag og i et tidsrum med et begrænset antal øvrige besøgende, vil smitterisikoen også være begrænset. Alle, der er underlagt særlige isolationsregler, vil dog blive tilbudt at kunne indtage frokost i et separat lokale, hvor kun inviterede af FMKB har adgang.
TIVOLI og “Familier med kræftramte børn” glæder sig til at se rigtig mange medlemsfamilier og andre inviterede til en dejlig forårsdag i TIVOLI!
Der er fri adgang til TIVOLI, og alle deltagere vil modtage et turbånd, der giver gratis adgang til forlystelser og aktiviteter i hele TIVOLI. Overalt i haven vil det venlige personale være parat til at modtage gæsterne i en række restaraunter og spisesteder til en dejlig frokost.
Frokost i hold:
Midt på dagen vil Foreningen være vært ved en frokost, hvor man kan vælge mellem mange restauranter og spisesteder med forskellige menuer. Da et tusinde deltagere forventes gerne at ville spise frokost på nogenlunde samme tid, vil spisningen derfor foregå i hold. Frokostbilletten har en værdi på kr. 150,00, og ønkser man ikke at spise frokost, kan billetten anvendes til anden mad og drikke eller fornøjelser – helt efter eget valg i en af TIVOLI´s mange forretninger eller boder. Forbrug derover vil som sædvanligt være for egen regning.
I forbindelse med spisningen kan familier, der er underlagt særlige isolationsregler, spise i et separat lokale – husk blot at udtrykke ønske herom på tilmeldingsblanketten.
Underholdning:
Når dagen nærmer sig sin afslutning, vil der være underholdning fra en af scenerne i TIVOLI. Programmet er endnu ikke fastlagt, men landets ypperste arrangører og impresarioer er i fuld gang, og man skal ikke blive forbavset, hvis man vil kunne komme til at opleve en optræden i bedste internationale klasse. Men glæd jer under alle omstændigheder til en spændende overraskelse.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældre til de syge børn meget gerne må inviteres med. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte “besøgsvenner” (børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organisationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af “Familier med kræftramte børn” for at kunne deltage, det er tilstrækkeligt at tilhøre målgruppen.
Vi håber, at specielt de isolerede børn og deres familier vil deltage og få nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
Tilmelding:
Tilmeldingen sker ved at udfylde tilmeldingsblanketter absolut senest onsdag den 30. marts.
Tilmeldingen til denne aktivitet kan desværre ikke foregå online via www.fmkb.dk.
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et deltagergebyr til “Familier med kræftramte børn” på giro, reg.nr 4665 kontonr. 0016423130, mrk. TIVOLI svarende til kr. 100,00 pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via overførsel i netbank.
Når tilmeldingenog betalingen er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes diverse billetter og praktiske informationer m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet.
Billetterne skal medbringes og fremvises ved indgangen.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vore samlede omkostninger til bla. forplejning m.v. som er en del af hele dagens arrangementspakke.
Arrangementspakken indeholder således:
Èntre til TIVOLI samt mulighed for at prøve forlystelser og aktiviteter, så meget man overhovedet har lyst til. Ligeledes vil man til frokost have mulighede for frit at kunne vælge mellem et stort antal menuer inkl. en øl/vand eller kaffe/te på en af de mange restauranter eller spisesteder.
Normalprisen for en lignende arrangementspakke:
Èntre til TIVOLI, normalpris pr. deltager kr. 100,-
Turbånd, normalpris pr. deltager kr. 220,-
Frokost, normalpris pr. deltager kr. 110,-/160,-
Normalpris i alt pr. deltager kr. 430,-/480,-
Èntre og turbånd doneres af TIVOLI og FMKB tilbyder gratis bustransport for deltagere fra Jylland/Fyn og er vært ved frokosten.
Gratis fælles transport:
I erkendelse af at det både kan være dyrt og besværligt for vores fynske og jyske medlemmer at komme ti og fra TIVOLI i København, har vi besluttet at tilbyde gratis fælles transport med bus til alle deltagere, der måtte være interesseret heri.
Transporten vil naturligvis foregå i busser, som vi får helt for os selv.
Tilmeldingen til fælles gratis transport t/r sker på fremsendte tilmeldingsblanketter – se særskilte blanket “Gratis fælles transport – TIVOLI” og skal fremsendes sammen med tilmeldingen til selve besøget i TIVOLI.
Vi skal udtrykkeligt gøre opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har timeldt sig rettidigt. Og det er altså inden onsdag den 30. marts 2016.
Alle i målgruppen, som ikke er medlem af Foreningen, er naturligvis meget velkomne til at deltage i den dejligste dag i TIVOLI – blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i fælles transport er således kun forbeholdt vores medlemmer.
Konkurrence:
Da det er vigtigt både for TIVOLI og “Familier med kræftramte børn” at få samlet de mange tilmeldinger så hurtigt som muligt, har vi lavet en lille hurtig konkurrence.
Der vil således blandt alle tilmeldinger, som er indgået senest i løbet af onsdagen den 30. marts blive trukket lod om følgende sponsorerede præmier:
1. præmie: Et rejsegavekort til Bravo tours. Destination og rejsetidspunkt efter eget valg og efter nærmere aftale med Bravo Tours. Værdi kr. 10.000,00.
2. præmie: Et gavekort til et weekendophold på et Scandic Hotel i Danmark efter eget valg og efter nærmere aftale med Scandic Hotels. Værdi kr. 5.000,00.
3. præmie: Et gratis ugeophold i Foreningens Ferie- og rekreationscenter i Ans ved Tange Sø eller i ferieboligen ved Roskilde Fjord. Værdi kr. 1.500,00.
Derfor!
Udfyld allerede i dag fremsendte tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående samtidigt med betaling af deltagergebyret.
Vi håber rigtig mange vil tilmelde sig besøget i TIVOLI og få en uforglemmelig oplevelse på en forårsdag i samvær med mange andre medlemmer fra og nære venner af “Familier med kræftramte børn”

Detaljer

Dato:
12 april, 2016
Tidspunkt:
11:00 - 17:00

Arrangør