Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsdag i Jyllands Park Zoo

24 marts, 2018 - 10:00 - 16:00

Jyllands Park Zoo er en af Familier med kræftramte børns absolut mest trofaste og gode samarbejdspartnere. Igen i år byder både Foreningen og familien Nordestgaard velkommen ved indgangen, når flere hundrede af Foreningens familiemedlemmer for 26. gang tager til Haunstrup ved Videbæk og oplever en dejlig dag i Jyllands Park Zoo med dyr, underholdning, forlystelser og alle aktiviteterne.
De populære publikumstræffere som bl.a. søbjørneshowet og de mange aktiviteter kan naturligvis også opleves i år, og oven i det hele byder vi ved dagens afslutning på herlig underholdning på scenen med den humørfyldte bugtaler Peter Nørgaard.
Ta’ med til Børnenes Paradis og oplev dyrene og aktiviteterne som de allerførste i år!
Vi mødes i Haunstrup
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands Park Zoo! Og i år er det hele igen GRATIS!!!
Som i de mange tidligere år er det også i år en stor fornøjelse at kunne invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo dagen før Palmesøndag.
Familien Nordestgaard tager for 26. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten med dyr og aktiviteter i den store park resten af dagen.
Fra mus til giraffer
Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra små søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer.
For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger.
I haven er der også el-biler, tog, både og karrusel samt mulighed for ponyridning.
Det store søbjørneshow
Jyllands Park Zoo har ikke søløver men arten søbjørne, som er pelssæler. De har altid været et meget stort trækplaster, og igen i år skal vi hilse på de adrætte dyr – og se, om de i vinterens løb har lært endnu flere kunster.
Der er stort show med fodring fra kl. 11.30.
Herudover er det en oplevelse at følge de høje giraffer og de snu og snedige hyæner i deres store udendørs anlæg.
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på Jyllands Park Zoos hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk
 
Familieshow med bugtaleren Peter Nørgaard
Når Peter Nørgaard optræder med sit børne- og familieshow er det en formidabel blanding af geniale gags og brillant bugtaleri. Glæd dig til at møde Dragen Dennis og Hunden Charlie, som er Peters allerbedste ven.
Forestillingen er sjov og levende og fuld af overraskelser. For godt nok kan Peter Nørgaard trylle, men det er ikke altid, det går helt efter planen. Heldigvis er der altid nogle børn blandt publikum, der er friske på at hjælpe ham gennem strabadserne.
Peter Bugtaler lancerer et helt nyt børne- og familieshow med de elskede kendinge Hunden Charlie og Dragen Dennis som omdrejningspunkt. Det helt enestående er, at Peter Bugtaler har to aktive dukker samtidigt. Og de kan også synge!
Et sjovt og helt fantastisk underholdende bugtalershow, med musik – sang og et par skøre, skønne dukker, der har fuldstændigt styr på Peter.
Kun FMKB
’Familier med kræftramte børn’ inviterer til Jyllands Park Zoo lørdag den 24.marts. Det er dagen før Palmesøndag, og samtidigt dagen før parkens officielle sæsonåbning.
Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr.
Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig aprildag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.
Gratis deltagelse + overraskelse
Gratis deltagelse i hele arrangementet har vist sig at være uhyre populært, så det vil deltagelsen også være i år. Det betyder gratis entré, morgenmad, frokost, adgang til forlystelser, underholdningsshow osv., osv.
Men det betyder jo aldeles ikke, at man kan undlade at melde sig til og bare møde op ved porten på selve dagen.
Tværtimod. For kun tilmeldte med adgangsbillet bliver nemlig lukket ind til alle disse herligheder. Derfor: tilmelding til Sekretariatet så hurtigt som muligt, og allersenest fredag den 2. marts.
Til gengæld kan vi love, at alle børn, der er korrekt og rettidigt tilmeldt af deres forældre vil få en velsmagende overraskelse ved dagens afslutning.
Adgangsbilletter og dagens endelige program vil blive tilsendt nogle dage før arran­gementet. Billetter skal medbringes og vises ved indgangen.
Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre. Medlemmer af CanTeen og ”Senvirkningerne” kan også deltage.
De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner og bedsteforæl­dre samt børnekræftafdelingernes personale er også velkomne til lige netop dette arrangement, så vi bedre kan sikre os nogle positive fælles sociale oplevelser med og specielt for de isolerede børn og deres familier.
Medlemskab af Foreningen er ikke nød­vendigt, dog skal vi som altid i forbin­delse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Detaljer

Dato:
24 marts, 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Jyllands Park Zoo
Haunstrupvej 13
Videbæk, 6920
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside