Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårsbio 2017

25 marts, 2017 - 12:00

Nu ruller der igen herlige premierefilm hen over det store lærred i FMKB forårsbio i landets fire største byer. Her venter der hele familien oplevelser, som selv ikke den største fladskærm og det bedste hjemmelydanlæg kan byde på.
I samarbejde med Nordisk Film Biografer (NFB) byder FMKB forårsbio 2017 på to gode premierefilm, som for første gang bliver vist i danske biografer i marts i år.
I de fire biografer bliver de to film vist samtidigt, så alle i familien må på forhånd vælge, om de ønsker at se animationsfilmen ‘LEGO ® Batman Filmen’ eller den nye filmversion af ‘Skønheden og Udyret’.
Lukkede forestillinger
Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt være med.
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne.
Det samme gælder de efter isolationsreglerne ‘godkendte’ besøgsvenner.
Deltagelse er helt og aldeles gratis. – Og, der er rigtig god plads til alle!
Man behøver således ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage – man skal blot tilhøre målgruppen. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Hvor og hvornår vises filmene?
København kl. 10.00: NFB Falkonér, Sylows Allé 15, 2000 FrederiksbergOdense kl. 10.00: NFB Odense, Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 OdenseAarhus kl. 10.00: NFB Aarhus, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus CAalborg kl. 10.00: NFB Aalborg, John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg
I alle biograferne åbnes dørene en halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle få dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest fredag den 3. marts!
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,
Familier med kræftramte børn
Lidt om de to film…
Den ene film:
LEGO® Batman Filmen
‘LEGO® Batman Filmen’ er en fortsættelse af den verdensberømmede animations-film ‘LEGO® Filmen – Et klodset eventyr’. I den nye film skal superhelten Bruce Wayne ikke kun håndtere de kriminelle i Gotham, men har også ansvaret for at opdrage drengen han har adopteret.
I samme sjove, charmerende stil, som gjorde LEGO® Filmen til et globalt fænomen, får Batman som den selvhævdende superhelt fra den første film nu sit helt eget biografeventyr med ‘LEGO® Batman Filmen’.
Nye tider er på vej i Gotham City, og hvis Batman skal kunne redde byen fra Jokerens fjendtlige overtagelse, bliver han nødt til at droppe ego-helte stilen og lære at samarbejde med andre, og måske kan han også samtidig lære at sænke paraderne, bare en lille smule.
Som hjælp har Batman bl.a. et udstyrsbælte fyldt med bataranger, gribekroge og andre opfindelser samt en bathule fyldt med superavancerede fartøjer og batdragter, alt sammen med det formål at forsvare Gotham Citys indbyggere mod forbrydere og superskurke.
De danske stemmer leveres bl.a. af Alexandre Willaume, Magnus Millang og Lars Mikkelsen.
Den anden film:
Skønheden og Udyret
‘Skønheden og Udyret’ er en live action-filmatisering af den klassiske tegnefilm ‘Skønheden og Udyret’ fra 1991. Fortællingen handler om en forbandet prins (Dan Stevens) og en smuk ung kvinde (Emma Watson), der hjælper ham med at bryde forbandelsen.
Disneys moderne klassiker er baseret på et fransk folkeeventyr fra 1740 og handler om den smukke landsbypige Belle, der bliver indespærret på et slot af et frygteligt udyr i skikkelse af en forbandet prins, som skønheden hjælper med at udfri.
Filmen rummer en god del uhygge, men stemningen lives gevaldigt op af det fortryllede slots talende interiør – særligt lysestagen Lumiere og standeruret Cogsworth. Filmens charme er fængende, men drivkraften er frem for alt den gribende morale om at søge og finde kærligheden, hvor man mindst venter det.
Skønheden spilles af Emma Watson mens udyret spilles af Dan Stevens.

Detaljer

Dato:
25 marts, 2017
Tidspunkt:
12:00