Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

For forældre, der har mistet

3 marts, 2012

Gratis

‘Familier med kræftramte børn’ har i mange år afholdt weekend- eller dagforløb for forældre, der har mistet et barn. Det gør Foreningen også i 2012, hvor vi gerne vil invitere alle forældre, der har mistet et barn indenfor de seneste ca. to år, til en temadag på Scandic Bygholm Park i Horsens. Vi vil også gerne opfordre forældre, der ikke tidligere har deltaget i Foreningens lignende arrangementer til at være med. Nogle forældre oplever desværre at miste et barn som følge af dets kræftsygdom.
Den store omvæltning, der sker i livet, når ens barn går bort er meget svær at håndtere, og ofte vil forældrene i parforholdet reagere forskelligt.  Parforholdet bliver således udsat for en række følelsesmæssige og praktiske påvirkninger. Det samme kan ofte ske i forholdet til det sociale netværk og arbejdslivet. Lørdag den 3. marts afholder Foreningen endnu en Temadag på Scandic Bygholm Park med ankomst kl. 10.00 og afslutning ca. kl. 16.00. Temadagen afholdes for forældre, der har mistet et barn indenfor de sidste ca. to år.Samvær(d) Temadagen er tilrettelagt, så der vil blive rig lejlighed til samvær og udveksling af erfaringer med andre i samme situation. Herudover vil Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard om formiddagen holde et oplæg med efterfølgende workshop.
Oplægget vil tage udgangspunkt i de seneste års udvikling i sorgteorier, og selve workshoppen vil foregå som en interaktion mellem oplægsholder og deltagere. Kirsten Lysgaard kommer med en holdning, der anskuer deltagerne som eksperter på området, er derfor meget interesseret i at få tilbagemeldinger på, hvordan teorierne passer på den virkelighed, som deltagerne befinder sig i. Der vil derfor blive lagt op til dialog og tid til refleksion undervejs. Kl. ca. kl. 12.00 – 13.00 er Foreningen vært ved en frokost, ligesom der vil blive serveret eftermiddagskaffe senere på dagen. Alle tilmeldte vil få fremsendt en bekræftelse på deres deltagelse og endeligt program for selve Temadagen. Temadagen er gratis for deltagerne, som dog selv må sørge for transport til og fra Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.Tilmelding Seneste tilmelding til Temadag for forældre, der har mistet et kræftramt barn indenfor de seneste ca. to år er onsdag den 1. februar. Tilmeldingen er bindende. Med venlig hilsen, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
3 marts, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør