Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folk og røvere i teltet

28 juli, 2012

Gratis

Flere end 650.000 glade publikummer har gennem de sidste 30 år nydt Thorbjørn Egners folkekære forestilling i Jesper Kleins iscenesættelse. Scenen har hidtil været sat på Bellevue Teatret, men nu tager forestillingen landet rundt på en stor jubilæumsturné i et af Cirkus Arenas største telte.
 
Så nu er der jeres tur til at følge med i, hvordan det går de tre røvere, Kasper, Jesper og Jonatan.
 
Folk og røvere i Kardemomme By
I det store cirkustelt genskabes Kardemomme By med byorkester, sporvogn, æsel, kamel og selvfølgeligelig den farlige løve, som jo ikke er spor farlig. I tårnet står gamle Tobias og holder øje med vejret, skrappe tante Sofie passer på den lille Karmomilla, imens Tommy lægger fødselsdagsplaner for Tobias, som fylder 75 år.
 
Den magiske lille by ligger så langt borte, at næsten ingen kender den, bortset fra dem der bor der og nogle få andre. De tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan bor langt ude på sletten med deres løve, og ved nattetide lister de af sted på tå ind til byen med sæk og spand for at røve hos slagteren, bageren og købmand Berg.
 
Vær med når den venlige politimester Bastian har sit hyr med at få styr på den lille by, hvor der altid er noget at råbe HURRA for.
 
Denne vidunderlige familieforestilling kan ses af alle fra 3 år og opefter.
 
Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. en lille pause undervejs.
 
Medvirkende er bl.a. Folmer Rubæk, Tine Miehe-Renard, Peter Aude, Morten Eisner, Finn Rye, Ranveig Iversen, Katrine Karlsen, Lasse Lunderskov, Allan Mortensen, Sune Svanekier, Tore Hauge.
 
Kun for FMKB
Forestillingen er udelukkende for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan alle isolationsregler overholdes. Medlemsfamilier med et barn i intensiv behandling kan også deltage, og vi opfordrer især disse familier til at tilmelde sig.
 
Nogle dage før forestillingen modtager alle de tilmeldte et brev med praktiske oplysninger og billetter, som skal vises ved indgangen. Deltagelse er gratis.
 
Tilmelding
Politimester Bastian vil meget gerne vide, hvor mange der kommer og besøger hans by, og derfor bedes I udfylde og sende familiens tilmelding til Sekretariatet, inden I tager på sommerferie eller senest fredag den 29. juni.
 
Med venlig hilsen og på gensyn i Kardemomme-teltet
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
28 juli, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør