Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folk og røvere i MCH

13 oktober, 2013

Gratis

Thorbjørns Egners festlige historie Folk og røvere i Kardemommeby fra 1955 bliver nu levendegjort i MCH Herning Kongrescenter, hvor den bliver fortalt i festlige sange, store optog, underfundighed og med et godt stænk ærlig og hjertelig komik. Fremført af en sand vrimmel af skuespillere, børn, løver, kameler og æsler søndag den 13. oktober med start kl. 15.30!
 
Kardemomme er en ganske lille by, og den ligger så langt borte, at næsten ingen kender den, bortset fra dem der bor der og nogle få andre. Kardemomme er en meget mærkelig by, og der sker mange sære ting der, som ikke ses andre steder.
 
Her ligger spaghetti-markerne side om side med senneps-minerne, og i den lille by bor der de mest mærkværdige mennesker og dyr, herunder bl.a. en løve, der elsker flødechokolade. Her går der også æsler og kameler rundt i gaderne, og indbyggerne er lykkelige og har det godt med hinanden. Humøret er altid højt, og der er altid noget at råbe hurra for.
 
Politimester Bastian er en venlig mand. “For det synes han man skal være hvis man kan.” Han kan ikke lide at arrestere nogen, og når han går sin vanlige tur gennem byen, hilser han venligt til højre og venstre og passer på, at alle har det godt.
 
Kasper, Jesper og Jonathan
De eneste, som forstyrrer nattesøvnen i den lille by, er de tre røvere Kasper, Jesper og Jonathan, som bor i et gammelt hus udenfor Kardemommeby. Der lever de i rod og småskænderi. Som en slags husdyr til både glæde og nytte, har røverne en løve.
 
Den er meget flink af en løve at være, men alligevel ikke helt til at stole på.
Men røverne har stor nytte af den, for ingen tør nemlig komme ud og arrestere dem, så længe løven befinder sig i huset.
 
De tre røvere kunne godt tænke sig en husholderske, og derfor røver de Tante Sofie til at gøre rent og lave mad. Men det skulle de vist aldrig have gjort. Skrappe Tante Sofie forlanger nemlig rene ører og orden, og det bliver hurtigt for meget for de tre røvere. Så Tante Sofie skal røves tilbage!
 
Boller og kakao fra kl. 14.30
Selve forestillingen starter kl. 15.30, men hvis familien kommer en time før tæppet går, byder ‘Familier med kræftramte børn’ på friskbagte boller og varm kakao.
 
Kun for FMKB
Forestillingen er udelukkende for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan alle isolationsregler overholdes både i teatersalen og i spiselokalet. Medlemsfamilier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage, og vi opfordrer især disse familier til at tilmelde sig.
 
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne.
 
Det samme gælder de efter isolationsreglerne ‘godkendte’ besøgsvenner.
 
Deltagelse er helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Nogle få dage før forestillingen vil alle tilmeldte modtage yderligere praktiske informationer og billetter, som skal vises ved indgangen.
 
Tilmelding
Politimester Bastian vil meget gerne vide, hvor mange der kommer og besøger hans by, og derfor bedes I udfylde og sende familiens tilmelding til Sekretariatet hurtigst muligt og senest tirsdag den 1. oktober.
 
Med venlig hilsen – og på gensyn i Kardemommeby

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
13 oktober, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør