Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folk og Røvere

25 november, 2011

Gratis

Fredag den 25. november bliver der garanteret kø ved byporten, når Bellevue Teatret og ‘Familier med kræftramte børn’ endnu en gang inviterer til den meget festlige familieforestilling ‘Folk og Røvere i Kardemomme By’. Det er ikke så sært, for det er en mærkelig og magisk by, vi skal besøge. Her ligger spaghetti-markerne side om side med senneps-minerne, og i den lille by bor der de mest mærkværdige mennesker og dyr, bl.a. en løve, der elsker flødechokolade.
Her går der æsler og kameler rundt i gaderne, og indbyggerne er lykkelige og har det godt med hinanden. Humøret er altid højt, og der er altid noget at råbe hurra for. Men, men, men. Der bor jo også tre røvere, Kasper, Jesper og Jonathan, der bare røver det, de nu behøver. De har også en løve, og derfor tør politimester Bastian ikke arrestere dem.
 
De tre røvere kunne godt tænke sig en husholderske, og derfor røver de Tante Sofie til at gøre rent og lave mad. Men det skulle de vist aldrig have gjort. Skrappe Tante Sofie forlanger nemlig rene ører og orden, og det bliver hurtigt for meget for de tre røvere. Så Tante Sofie skal røves tilbage! Der sker så meget i Kardemomme By, at det kunne fylde en helaftensforestilling, men i løbet af forestillingens to timer når vi at stifte bekendtskab med en masse andre indbyggere, bl.a. gamle Tobias, der er byens klogeste mand, sandsynligvis fordi han har sådan et meget langt skæg. Hele Thorbjørns Egners festlige historie fra 1955 fortælles i festlige sange, store optog, underfundighed og et godt stænk ærlig og hjertelig komik. Fremført af en vrimmel af folkekære skuespillere, børn, levende løver, kameler og æsler!Vi lister os af sted på tå? Nej, den går ikke. Der skal fuld fart på, når tilmeldingen skal af sted. ‘Familier med kræftramte børn’ råder over hele balkonen med mere end 300 pladser. Men de bliver sikkert hurtigt fyldt i Arne Jacobsens smukke teaterbygning på Strandvejen. Da ‘Familier med kræftramte børn’ har fået tildelt et helt afgrænset område i teatret , kan praktisk taget alle isolationsregler overholdes.  Familier med et barn i intensiv behandling kan således også trygt deltage.
Ligeså naturligt er det, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling. Folk og røvere i Kardemomme By tager imod fredag den 25. november kl. 17.00 på Bellevue Teatret, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg. Med venlig hilsen – og god hyggefamilieforestilling Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
25 november, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør