Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fokusgrupper

31 december, 2016

Invitation til medlemmer om at indgå i fokusgrupper, der kan diskutere, evaluere og komme med input til hvordan deres ønsker og behov bedst bliver tilgodeset såvel helt generelt som specifikt i forbindelse med Foreningens kommende ferie- og rekreationscenter.
‘Familier med kræftramte børn’ har i 33 år arbejdet for at bringe kræftramte børn og unge samt deres familier bedre gennem en svær tid. Det har Foreningen gjort efter bedste evne og efter medlemmernes kendte behov, men alt godt kan som bekendt gøres endnu bedre. Foreningens mål vil altid være at prøve at imødekomme alle medlemsfamiliernes ønsker og behov på bedste vis.
I de seneste år har Foreningen arbejdet på at etablere et ferie- og rekreationscenter i Ans, hvor vi under trygge forhold kan tilbyde medlemsfamilierne tiltrængte, rekreative ophold under og efter deres kræftramte barns behandling.
Centret vil også fremadrettet skulle skabe rammen om mange af Foreningens øvrige aktiviteter og vil indeholde faciliteter til møder og andre samlinger.
Ferie- og rekreationscentret bliver etableret til gavn og glæde for vores medlemmer, og derfor er det vigtigt og særdeles ønskeligt, at medlemmernes stemme bliver hørt, når projektet inden længe skal detailprojekteres.
Fokusgrupper
Vi vil derfor danne nogle fokusgrupper, hvor medlemmerne kan diskutere, evaluere og komme med input til hvordan deres ønsker og behov bedst bliver tilgodeset såvel helt generelt som specifikt i forbindelse med ferie- og rekreationscentret.
Foreningen vil således invitere medlemmerne til at deltage og behandle en række temaer og emner. Blandt disse emner kan bl.a. være sociale, faglige og rekreative aktiviteter, juridisk og psykologisk samt socialrådgiver bistand – foruden en række andre temaer og emner, som medlemmerne måtte ønske at sætte mere fokus på.
Fokusgrupperne mødes
De endelige datoer for, hvornår fokusgrupperne mødes i Ans er endnu ikke fastlagt, men det bliver på lørdage i løbet af efteråret 2016.
På tilmeldingen anføres hvilke temaer og emner, du/ I er optaget af, og et antal fokusgrupper bliver derefter dannet på baggrund af de forskellige ønsker.
Foreningen er vært ved al forplejning, ligesom vi yder transportgodtgørelse.
Tilmelding til deltagelse i en eller flere fokusgrupper skal være modtaget på Sekretariatet inden udgangen af juni 2016.
I god tid før afholdelse vil du/ I modtage yderligere informationer og besked om mødedage og tidspunkter i Ans.
Familier med kræftramte børn ser frem til nogle gode dage med en positiv og konstruktiv debat samt input og gode idéer til Foreningens fremtidige arbejde.

Detaljer

Dato:
31 december, 2016

Sted

Danmark

Arrangør