Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fodbold i Aarhus

11 maj, 2013

Gratis

Når de to jyske hold tørner sammen på NRGI Park & Arena i Aarhus, bliver det meget interessant at se, om Peter Sørensens århusianske tropper kan holde stand mod Lars Søndergaards ditto fra SønderjyskE, der tørster efter at komme væk fra bunden, som i skrivende stund skrabes sammen med Brøndby og Silkeborg.
 
AGF ligger lunt i svinget på en 6. plads, men kan keeper Steffen Rasmussen holde buret rent mod et forventet pres fra Tommy Bechmann og Lasse Vibe fra SønderjyskE?
 
Det bedste forsvar er et angreb, og måske kan Søren Larsen samle de århusianske angrebstropper mod Marin Skenders sønderjyske mål.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået et stort antal billetter til kampen, hvor der er kick off kl. 17.00. Men det vil være en god idé at møde i god tid, da der vil være masser af aktiviteter og halløj på tribunen.
 
På stadion kan der naturligvis købes de berømte stadionpølser, sodavand og is. NRGI Park & Arena ligger på Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
 
Vi gør opmærksom på, at selve kampen overværes af andre end medlemmer af ‘Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
 
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen finder du en lille konkurrence, der går ud på at gætte resultatet af selve kampen. Alle, der på forhånd har gættet det rigtige resultat, deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af en af de gode FMKB rødvine.
 
Du skal ligeledes være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Tilmeldingen skal således være modtaget på Sekretariatet absolut allersenest torsdag den 25. april.
 
Vi sender herefter billetterne til dig sammen med en række praktiske oplysninger.
 
Ta’ til Aarhus oplev et brag i Superligaen!
 
Med venlig hilsen,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
11 maj, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør