Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fodbold i Aarhus

18 oktober, 2013

Gratis

Det er endnu tidligt på sæsonen i Superligaen. I skrivende stund er der spillet fem kampe, og alt er åbent. De danske mestre fra FC Nordsjælland er ikke kommet så godt fra start, hvorimod AGF har fået en rimelig start på sæsonen med en 5. plads.
 
Når AGF og FC Nordsjælland tørner sammen på NRGI Park & Arena i Aarhus, bliver det interessant at se, om Peter Sørensens århusianske tropper med Martin Jørgensen som dirigent kan holde stand mod Kasper Hjulmands ditto fra FC Nordsjælland.
 
Her har man en af tidens skarpeste angriber i Morten Nordstrand, men også Andreas Laudrup og Kim Aabech har drive fremad på banen. Og holdet tørster efter at avancere i tabellen. Kan AGF-keeper Steffen Rasmussen holde buret rent, og kan holdet nette i den anden ende?
 
TV bold med forbehold
Kampen er foreløbigt fastsat til fredag den 18. oktober med kl. 18.30 som tidspunkt for kick off. Men, da TV imidlertid styrer en stor del af sporten i Danmark, kan det ikke udelukkes, at kampen måske bliver afviklet på et andet tidspunkt. Hold derfor godt øje med omtale i dagspressen eller på AGFs hjemmeside: www.agf.dk
 
‘Familier med kræftramte børn’ har fået et stort antal billetter til kampen, og inviterer medlemsfamilierne med på lægterne. Det vil være en fin idé at møde op i god tid før kampstart, da der vil være masser af aktiviteter og halløj på tribunen.
Kampen overværes af andre end medlemmer af ‘Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
 
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen finder du en lille konkurrence, der går ud på at gætte resultatet af selve kampen. Alle, der på forhånd har gættet det rigtige resultat, deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af en af de gode FMKB rødvine.
 
Du skal ligeledes være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Tilmeldingen skal således være modtaget på Sekretariatet absolut allersenest mandag den 7. oktober.
 
Vi sender herefter billetterne til dig sammen med nogle praktiske oplysninger.
 
Ta’ til Aarhus oplev et brag i Superligaen!
 
Med venlig hilsen,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
18 oktober, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør