Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FMKB rally i Næstved

15 september, 2013

Gratis

Sammen med Selandia Automobiler A/S afholder ‘Familier med kræftramte børn’ en event i Næstved med fuld fart over hele feltet.
 
Søndag den 15. september samles nogle af Danmarks allerbedste, professionelle rallykørere med deres biler i Næstved, hvor publikum kan købe en sindsoprivende køretur på en lukket rallybane. Med en professionel rallykører bag rattet!
 
Alle indtægter går ubeskåret til ‘Familier med kræftramte børn’.
 
Før bilerne og publikum bliver sluppet løs på banen, vil pressen gerne tage nogle billeder, og vi skal derfor bruge nogle børn på mellem 7 og 14 år til at være co-drivere for en stund. Du kan blive en af de heldige?
 
Først får du sikkerhedsudstyr på, så bliver du fotograferet, og bagefter går det over stok og sten i en af de hurtige rallybiler. Det bliver bare helt cool.
 
Spørg din far og/eller mor om de vil køre dig til Holsted Park 2 i Næstved søndag den 15. september, hvor fotograferingen starter kl. 09.15. Den efterfølgende køretur finder sted mellem kl. 09.30 og kl. 09.55.
 
Når de siger ‘JA, DET LYDER SPÆNDENDE’, skal de bare hurtigere end straks sende en mail til Sekretariatet med tilmeldingen.
 
Når tilmeldingerne er modtaget senest tirsdag den 10. september, vil de valgte børn/ deres familier blive kontaktet herom på mail.
 
Med venlig hilsen – og på rallyhurtigt gensyn

Familier med kræftramte børn

Fotografering og rallykørsel finder sted ved Selandia Automobilers hovedsæde, Holsted Park 2, 4700 Næstved

Detaljer

Dato:
15 september, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør