Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FMKB i Jyllands Park Zoo

23 marts, 2013

Gratis

Jyllands Park Zoo og familien Nordestgaard er en af ‘Familier med kræftramte børns’ mest trofaste samarbejdspartnere. Det er i år 21. gang, at indehaverne står klar ved indgangen, når flere hundrede familiemedlemmer og andre inviterede valfarter til Jyllands Parks Zoo for at opleve en dejlig dag blandt dyr, Sherif Haps, forlystelser og de mange aktiviteter.
 
Her i Foreningens jubilæumsår bliver det endnu mere spændende at deltage i det udvidede arrangement. De populære publikumstræffere som bl.a. søløveshowet og de mange aktiviteter er der ikke rørt ved. Men oven i det hele byder vi på Sherif Haps og hans drilske og uopdragne dukke i form af gribben Guffe.
 
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands Park Zoo! Og i år er den helt GRATIS!!!
 
Jubii – jubilæum!
I forbindelse med Foreningens 30 års jubilæum er det i år en særlig stor fornøjelse at invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo dagen før Palmesøndag. Familien Nordestgaard tager for 21. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten i den store park.
 
I den store park?
Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra den bette søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer.
 
For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger.
 
I haven er der også el-biler, tog, både og karrusel samt mulighed for ponyridning.
 
Jubilæums-konkurrence
I anledning af jubilæet kan hver enkelt familie i år deltage i en meget spændende familiekonkurrence, hvor man rundt i parken skal finde svar på en række spørgsmål. Blandt alle rigtige besvarelser bliver der udtrukket 5 vindere, som hver får et gavekort til et 2 døgns ophold på Feriecenter Slettestrand i en ferielejlighed med plads til max. 5 personer. – Konkurrenceark bliver udleveret i Jyllands Park Zoo.
 
Søløveshow og fodring
Søløveshowet i Jyllands Park Zoo har altid været et stort trækplaster. Igen i år skal vi hilse på søløverne Guela og Helena – og se, om de her i vinterens løb har lært endnu flere kunster. Der er søløveshow med fodring fra kl. 11.30.
 
Herudover er det en oplevelse at følge de snu og snedige hyæner i deres store anlæg.
 
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på deres hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk
 
Ved ankomst
Kl. 10.00 lægger vi traditionen tro ud med at byde alle deltagerne på et lille lækkert og gratis morgen/formiddags måltid med kaffe, the, juice og rundstykker.
 
Til frokost
Foreningen er igen i år vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad.
 
Anfør på tilmeldelsesblanketten hvor mange børne- og voksenmenuer, familien ønsker. Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser. Vi bliver sandsynligvis mange, og spisningen vil derfor foregå i flere lige store hold.
 
Sherif Haps – Sceneshow
Det er i år lykkedes at få Sherif Haps til at ride en tur til Haunstrup ved Videbæk i følgeskab med gribben Guffe. Det forlyder, at de to vil tage af sted allerede dagen før, da de skal have god tid til at diskutere hvilken vej, de skal ride.
 
Forhåbentligt vel ankommet til Jyllands Park Zoo vil børnene (og de voksne) sidst på dagen kunne opleve et hylende morsomt og hæsblæsende show, der indeholder bugtaleri, klovneri, trylleri, ballondyr, musik og sang samt masser af fis og ballade.
 
Det viser sig, at Guffe er meget klogere end Sherif Haps, som hele tiden bliver irettesat af den meget drilske dukke.
 
Børnene skal selv deltage aktivt, og det betyder altid masser af overraskelser og begejstring.
 
Sherif Haps – Ballonklovn
Et populært indslag i Sherif Haps’ sceneshow er, når sheriffen til sidst laver flotte, farvestrålende ballondyr til børnene.
 

Kun for os
‘Familier med kræftramte børn’ inviterer til Jyllands Park Zoo lørdag den 23. marts. Det er dagen før Palmesøndag, og samtidigt dagen før parkens officielle sæsonåbning.
Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vil. Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig forårsdag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.
 
Gratis deltagelse + overraskelse
I anledning af Foreningens 30 års jubilæum er det besluttet, at deltagelse i dette store arrangement er gratis. Entré, morgenmad, frokost, forlystelser, safarishow osv., osv.
 
Men, men, men. Det betyder jo aldeles ikke, at man kan undlade at melde sig til og bare møde op ved porten på selve dagen.
 
Næ, tværtimod. For kun tilmeldte med adgangsbillet bliver nemlig lukket ind til alle herlighederne. Derfor: tilmelding til Sekretariatet så hurtigt som muligt, og allersenest fredag den 8. marts.
 
Til gengæld kan vi love, at alle børn, der er korrekt og rettidigt tilmeldt af deres forældre vil få et påskeæg ved dagens afslutning. Selv om det endnu ikke er Påske.
 
Adgangsbilletter og dagens endelige program vil blive tilsendt nogle dage før arran­gementet. Billetter skal medbringes og vises ved indgangen.
 
Hvem kan deltage
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre. Medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne” kan også deltage.
 
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner og bedsteforæl­dre samt børnekræftafdelingernes personale er også velkomne til lige netop dette arrangement, så vi bedre kan sikre os nogle positive fælles sociale oplevelser med og specielt for de isolerede børn og deres familier.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nød­vendigt, dog skal vi som altid i forbin­delse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
 

Med venlig hilsen og på gensyn,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
23 marts, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør