Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fjordsejlads med Ø-besøg

30 juli, 2011

Gratis

Ø-stop undervejs Når Tenna II pløjer sig gennem vandene i Horsens Fjord, støder det gode skib på Hjarnø, hvor vi lægger til. På kajen venter nogle traktorvogne, som tager os med på en rundtur på øen. Hjarnø er kun 3,2 km2 stor og har godt 100 indbyggere.
De kan 29 gange om dagen tage en lille færge til Snaptun på fastlandet, når de da ikke dyrker vin på den sydlige ende af øen eller besøger landets næstmindste kirke fra 1500-tallet. Her findes også en af Danmarks største vikingegrave og en lang række andre fortidsminder. Se mere på www.hjarnoe.dk
 
Undervejs byder ‘Familier med kræftramte børn’ på en lækker maritim frokost med drikkevarer, syltet tang, marinerede gopler, koldt havvand samt kaffe og kage. Fjordsejladsen med Tenna II er også denne gang muliggjort med velvillig hjælp fra Lions Horsens.
 
Dagens program
Kl. 11.00 Vi mødes ved “Den gamle toldbod” på Horsens Havn
Kl. 11.30 Tenna II stævner ud og sejler gennem bølgen blå, hvor Foreningen er vært ved et lækkert frokosttraktement om bord
Kl. 12.45 Ankomst til Hjarnø og herefter rundtur med traktorvogne
Kl. 14.15 Tager vi afsked med Hjarnø
Kl. 15.30 Tenna II anduver atter Horsens Havn
 
Hvem kan deltage Alle er naturligvis velkomne, men i tilfælde af fuldt skib, vil Foreningen prioritere deltagelse af medlemsfamilier, som har det største behov for at komme lidt væk hjemmefra, dvs. primært familier, der har et barn i behandling og som er underlagt gældende isolationsregler. Disse kan nemlig fuldt ud overholdes ombord. Foreningen disponerer således over hele skibet, der har plads til ca. 50 deltagere.
Så hurtig tilmelding tilrådes. Se mere om skibet på: www.tenna2.dk
 
Tilmelding Tilmeldingen skal være afsendt til Sekretariatet allersenest fredag den 1. juli. Velkommen ombord på Tenna II lørdag den 30. juli.
 
Med venlig hilsen og på maritimt gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
30 juli, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør