Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Feriefest i Cirkusland

11 august, 2013

Gratis

Hele familien får masser af oplevelser i Cirkusland, og kæmpeudstillingen Days of the Dinosaur vil forbløffe både store og små. Alt er helt GRATIS!
 
Hver dag frem til og med søndag den 11. august tager Cirkus Arenas Cirkusland i Slagelse imod med oplevelser og aktiviteter til den helt store guldmedalje.
 
Her kan cirkusdagen tilbringes med en flot cirkusforestilling, det store søløveshow i Nordens største søløvebassin, blandt fortidens kæmpedinosaurer i udstillingen Days of the Dinosaur, i Legeland, på ponyryg, i cafeteriaet og meget, meget andet.
 
Show og dyr
Cirkusland er åbent for besøg af publikum hver dag fra kl. 10 til 17, men familien kan naturligvis bare komme og gå som det nu passer bedst indenfor dette tidsrum.
 
Tre gange i løbet af dagen er der stort søløveshow, og to gange i løbet af dagen er der cirkusforestilling med bl.a. klovnen Berty, luftartister, trampolinklovnerier og alle dyrene, selvfølgelig med de tre elefanter. På børnescenen er der underholdning og artistoptræden med Suzanne Berdino.
 
Se selv mere på: www.cirkusland.dk

På grund af Cirkus Arenas mange dyr er det desværre ikke tilladt at medbringe hund.
 
Legeland i Cirkusland
I det store Legeland er der togbane, vandbane, karruseller, pariserhjul, rutschebane, fodboldspil, air-hockey og meget mere. Hvis da ikke ungerne hellere vil prøve at blive klovnesminket eller gå på vandet uden at blive våde. Eller prøve et cirkuskostume?
 
Days of the Dinosaur
Den fascinerende udstilling er atter i Cirkusland, hvor vi bevæger os 65 millioner år tilbage i tiden. De brølende dinosaurer gør oplevelsen ligeså virkelighedstro som mange oplevede det i Steven Spielbergs storfilm Jurassic Park.
 
Sådan gør du?
Udfyld kuponen som er i invitationen og tag HELE invitationen med til Cirkusland. Aflever den i billetlugen, og alt er GRATIS.
 
Evt. forbrug af mad og drikkevarer etc. er naturligvis for egen regning.
 
Velkommen til sommersjov og dinosaur-gys i Cirkusland!
 
Og adressen er:
Årslevvej 6, Årslev, 4200 Slagelse.
Gratis parkering.
 
Med venlig hilsen,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
11 august, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør