Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FCK møder Esbjerg FB i Parken

9 december, 2018 - 16:00 - 18:30

Er du til fart og spænding, så se en kamp med masser af tænding. Det oplever du i Parken, når FCK møder Esbjerg FB søndag den 9. december kl. 16.00
Der er altid garanti for topunderholdning, når FCK spiller i Parken. Hele Danmarks nationalstadion rummer 38.000 tilskuere på tribunerne, og en stor del af dem vil være besat, når FCK med Ståle Solbakken i spidsen tager imod Esbjerg FB med John Lammers i cheftrænerstolen.
I skrivende stund indtager FCK førstepladsen i Superligaen, mens Esbjerg FB ligger på 6. pladsen. Så kampen om points bliver intens. Kan William Kvist servere bolden til senegaleseren N’Doye eller kan Robert Skovs venstreben lyne for FCK? Eller kan Esbjergs Rafael van der Vaart slå igennem FCKs forsvar?
Parken Sport & Entertainment og FMKB tilbyder et større antal gratis billetter til en meget spændende superligakamp i Parken, og hvis du og din familie har lyst til fart og spænding i et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så er chancen her.
Masser af aktiviteter på tribunerne
Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tribunerne, hvor der altid er masser af underholdning.
Så kom og følg dansk topfodbold, når det er allerbedst og mest intenst. Kampstart er berammet til kl. 16.00 men kan blive ændret. Alle tilmeldte vil i givet fald få besked herom så hurtigt som muligt. Da kampen vil blive overværet af flere tusinde tilskuere, kan gældende isolations-regler desværre ikke overholdes.
Tilmelding
Send tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt og senest fredag den 16. november. Husk at krydse af hvor mange billetter, I ønsker tilsendt ca. en uges tid før kampen finder sted. Billetter tildeles efter først-til-mølle princippet.
Parkvejviser
Danmarks nationalstadion ligger på P.H. Lings Allé 2, 2100 København Ø. En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. ses på Krak eller andre vejvisere på Internettet.

Detaljer

Dato:
9 december, 2018
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Parken
P.H. Lings Allé 2
København Ø, København Ø 2100 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside