Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fart i fødderne for FMKB

11 oktober, 2015

Gratis

Uanset om én, flere eller alle i familien er vant til at løbe og motionere, får hele familien nu igen muligheden for at komme på en dejlig løbetur i naturen Det er altid godt for helbredet, for humøret – og søndag den 11. oktober er det også godt for ‘Familier med kræftramte børn’, da alle indtægterne fra løbet bliver doneret til Foreningen.
 
Søndag den 11. oktober arrangerer Socialdemokraterne i Brøndby og Brøndby Kommunes Motionsklub MK 95 den 8. udgave af A-løbet, et motionsløb for hele familien og for alle formkurver. Løbet er en del af “Brøndby i Bevægelse”, som er en uge med mange aktiviteter. Med jeres deltagelse i A-løbet medvirker I også til at skabe fortsat bevægelse for FMKB.
 
Kort, kortere, meget kort og særdeles kort
Løbet har start ved Naturskolen i Brøndbyskoven med nummerudlevering mellemkl. 8.30 – 9.30. Alt efter lyst og form kan man vælge mellem fire distancer:
 
A-ruten er den længste på 10 km. Her vil overvejende være deltagelse af løbere, som ikke spiller så meget dart og keglebillard, men som i stedet har valgt at røre benene en del.
 
Løbere på denne distance vil for de flestes vedkommende allerede være i besiddelse af et par løbesko eller noget, der ligner.
 
Tesfaye-ruten er på 6 km, og kan sikkert trække tænder ud på de ambitiøse. Almindelig ganghastighed er ca. 6 km i timen, så hvis man vil hurtigere i mål end ved at gå, skal pulsen nok et par slag op. Her skal fodtøjet hæves et niveau eller to fra sommersandaler.
 
DSU-ruten er på 3 km, og kan med fordel vælges af deltagere, som tænker på at komme på det olympiske hold i 2016. Og deltage i kuglestødskonkurrencen.
 
Her kan løberne muligvis have lånt et par løbesko af nogen, der er på ferie i Spanien.
 
Rose-ruten er på 1 km og for deltagere, der kun har meget lidt tid til motionering denne dag. Eller som har vabler under løbeskoene. Hvis de da ejer sådan nogle. Kan også “løbes” i træsko.
 
Her er diverse stavgænger klubber også velkomne til at deltage og støtte arrangementet.
 
Løb for helbredet og Foreningen
Uanset hvilken distance du og den øvrige familie vælger, og uanset hvilket fodtøj I disponerer over, koster det kr. 75,- pr. løber at deltage. Vi håber naturligvis på massiv deltagelse i A-løbet, for alle indtægterne fra motionsløbet går ubeskåret til ‘Familier med kræftramte børn’.
 
 
Tilmelding før startskuddet
Det er ikke nok bare at troppe op i sine bedste mokkasiner. Lidt forudgående bureaukrati er desværre nødvendigt for at holde styr på tropperne.
 
Det betyder, at du og familien skal tilmelde jer senest onsdag den 7. oktober hos:
Kent Magelund, Højstens Boulevard 7, 2605 Brøndby eller pr. mail på magelund@os.dk
 
Yderligere oplysninger om løbet kan ses på hjemmesiden: www.soc-brøndby.dk Alle tilmeldte modtager nærmere oplysning pr. mail.
 
Startgebyret kr. 75,- indbetales samtidigt til Arbejdernes Landsbank, Glostrup afd., reg. nr. 5326, kontonr. 0553318, mrk. A-løbet.
 
Med venlig hilsen – og ta´ en portion havregryn søndag morgen den 11. oktober
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
11 oktober, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør