Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fantastisk dag i LEGOLAND®

1 april, 2011

Gratis

I Danmark er der ganske få internationalt berømte attraktioner, der henvender sig til hele familien med far, mor og børn i alle aldre. Med 1,7 millioner besøgende om året fra hele verden er LEGOLAND® i Billund blandt de absolut største.
 
For ‘Familier med kræftramte børn’ er det en stor fornøjelse at invitere alle vores familiemedlemmer, CanTeens, ‘Senvirkninger’, pårørende og vores helt specielle venner velkommen til en fantastisk forårsdag i LEGOLAND med masser af oplevelser og godt samvær.
Et forbilledligt samarbejde med LEGOLAND gør det hvert andet år muligt, at ‘Familier med kræftramte børn’ kan invitere ovennævnte til en herlig dag i den 120.000 m2 store forlystelses- og aktivitetspark.
For Foreningen er det absolut et af årets største arrangementer, og igen i år forventes op mod i alt ca. 3.000 deltagere fra hele landet at ville indtage LEGOLAND.
Fredag den 1. april er dagen før LEGOLANDs officielle sæsonåbning. Parken er kun åben for inviterede af Familier med kræftramte børn.
Vi har således den store park med alle forlystelser og aktiviteter helt for os selv. Derfor kan alle isolationsregler overholdes, og vi ser derfor frem til, at rigtig mange familier med et barn i intensiv behandling også finder vej til Billund denne dag.
 
LEGOLAND i topformSom altid kan vi forvente at finde et LEGOLAND i absolut topform. Alle græsarealer og blomsterbede er toptrimmede, i boder og ved forlystelser og aktiviteter står et friskt sæsonberedt personale klar til at betjene os med masser af smil, og i restauranterne og caféerne kan vi forvente den allerbedste service. Jo, der bliver med garanti udvist store anstrengelser ved denne ‘generalprøve’ inden årets sæsonåbning.
 
Oplevelser, forlystelser og aktiviteter for alleDet kan være svært at nå det hele i den 120.000 m2 store forlystelses- og aktivitets¬park. Men alt efter alder og vovemod kan man vælge mellem otte forskellige aktivitetszoner, hvor der overalt sker spændende ting og sager.
Parkens oprindelige attraktion fra 1968 er Miniland, hvor kendte bygninger og byafsnit er opført i mere end 20 millioner LEGO® klodser. Her sejler i sæsonen modelskibe over 12.000 sømil i kanaler, der er fyldt med 15 millioner liter vand.
Se også børnene tage deres første kørekort i Peugeot Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ‘ubåden’ ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFETM. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk praktisk tøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige aktiviteter i Pirate Lagoon.
 
Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.
 
De øvrige aktivitetsområder er DUPLO® Land, Imagination Zone, Piratland, KNIGHTS’ KINGDOMTM, LEGOREDO® Town, Adventure Land og LEGO® City. Her er der aktiviteter for alle aldersklasser og temperamenter.
 
Nyheder i LEGOLANDHvert år sker der nye og spændende ting i LEGOLAND. Også i år præsenteres der nogle nyheder, som vi desværre endnu ikke kan løfte sløret for her.
Den store nyhed sidste år var TEMPLET, et ældgammelt egyptisk tempel, hvor modige børn og børnefamilier kan tage på den vildeste skattejagt.
Spring ombord i jeepen, og ta’ familien med på en hæsblæsende oplevelse, hvor I skyder jer vej gennem det uhyggeligt spændende tempel på jagt efter skjulte skatte. Det gælder om at holde hovedet koldt og skyderen varm, for jordskælv, skurke og levende mumier lurer i mørket.
Området foran TEMPLET er en oplevelse i sig selv. Det er udformet som et stort udgravningsområde med mange seje LEGO® modeller – og med masser af stemning og underholdning. Mens du venter på en tur i LEGOLAND parkens første “dark ride” kan du f.eks. få dig en snak med den superseje LEGO eventyrer med pisken i bæltet.
TEMPLET er en interaktiv indendørsforlystelse, hvor du og din familie kan tage på en vild tur i mørket. I får jeres egen jeep og bliver udstyret med lyspistoler og joysticks, og så er det ellers bare om at være hurtig på aftrækkeren.
Ved indgangen til TEMPLET sidder en egyptisk farao, der er udført af ikke mindre end 295.000 LEGO klodser!
 
Gå på opdagelseLEGOLAND er en fantastisk park, hvor der er plads og muligheder for alle. Her vil familien møde teknologi, der sandsynligvis ikke er set uden for Billunds sognegrænse, og her vil familien også kunne opleve ro og fred med masser af steder, hvor fødderne og hovedet kan finde hvile.
En anbefaling: trænger far og mor til en lille slapper, så stig ombord i LEGOLANDs Monorail, der kører jer rundt i store dele af parken i fire meters højde. Eller få en hyggelig rundtur i parken med LEGO® toget. Det er dejligt og afslappende!
Det er ikke muligt i denne invitation at beskrive alle de forlystelser og aktiviteter, LEGOLAND byder på. Så prøv selv at klikke ind på www.legoland.dk og se, hvordan hele familien kan få en dejlig dag på mere end 120.000 m2.
 
Alle forlystelser er gratisNår familien er kommet igennem hovedindgangen til LEGOLAND er alle forlystelser gratis. Det betyder, at Peter kan prøve Dragen i Kongeborgen 20 gange og Cecilie kan få det til at kilde lidt i maven i LEGONDOL® flyveren alle de gange, hun har lyst. Far og mor skal naturligvis ikke bare sidde på en bænk og nyde podernes aktiviteter, men skal selvfølgelig også selv prøve nogle af de mange forlystelser.
 
Med mad og drikke?Det bliver en lang dag med megen aktivitet. Børnene vil styrte rundt fra den ene forlystelse til den anden, og forældrene vil så godt som muligt halse efter.
Det skærper sulten, og ‘Familier med kræftramte børn’ er glad for at kunne byde på et lækkert frokostmåltid. Sammen med adgangsbilletten modtager de tilmeldte familier nogle spisebilletter, som kan anvendes i de anviste restauranter og caféer.Hvem kan deltage?Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med.
 
Vi håber således, vi endnu bedre får mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle positive fælles sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder.
 
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Det er tilstrækkeligt at tilhøre målgruppen.
 
Der er masser af plads i LEGOLAND, så ingen behøver at holde sig tilbage. Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
I forbindelse med spisningen vil der være mulighed for, at familier der er underlagt skærpede isolationsregler på det pågældende tidspunkt, kan spise i et særskilt lokale. Husk blot at udtrykke ønske herom på tilmeldingsblanketten.
 
Tilmelding, tilmelding og atter tilmeldingFor at kunne koordinere et så stort arrangement og fælles transport, må Sekretariatet have familiens tilmelding i rimelig god tid.
Derfor må vi bede om jeres tilmelding hurtigst muligt og senest torsdag den 10. marts, og vi må nødvendigvis også bede om, at den vedheftede tilmeldingsblanket er udfyldt helt nøjagtigt med alle de ønskede oplysninger.
 
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre gavebeløb til Foreningen på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. LEGOLAND, svarende til kr. 100,- pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan blot overføres via netbank.
 
Efter at tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat fremsendes praktiske oplysninger og adgangsbilletter og m.v. til deltagerne nogle få dage før selve arrangementet. Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen.
 
Det indbetalte gavebeløb på kr. 100,- pr. deltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger – herunder bl.a. forplejning m.v., som er en del af hele arrangementspakken denne dag.
 
Arrangementspakken indeholder:Fri adgang til hele LEGOLAND, samt mulighed for gratis at prøve alle aktiviteter og kørende forlystelser, så meget man overhovedet har lyst til i dagens løb.
 
Ligeledes vil man til frokost have mulighed for frit at kunne vælge mellem et antal forudbestemte retter eller menuer på en række af spisestederne.
Fortæring og drikkevarer derudover vil som vanligt være for egen regning.
 
Normalprisen for en lignende arrangementspakke
Adgangsbillet til LEGOLAND, normalpris pr. deltager  kr. 249,- / 279,- Frokost, normalpris pr. deltager    kr.   85,- / 155,- Normalpris i alt pr. deltager    kr. 334,- / 434,-Fælles transportI erkendelse af, at det både kan være dyrt og besværligt for vore medlemmer øst for Storebælt at komme til og fra LEGOLAND i Billund, har vi besluttet at tilbyde gratis fælles transport med bus til alle deltagere, der måtte være interesserede heri.
Desuden vil også gerne arrangere gratis fælles transport med bus for familier med indlagte børn på børnekræftafdelingerne.
 
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om familien ønsker at deltage i fælles transport, eller man selv sørger for at komme til og fra LEGOLAND ved egen hjælp.
Køreplan med tidspunkter og opsamlingssteder fremgår af vedhæftede tilmeldings-blanket til fælles transport. Transporten vil selvfølgelig foregå i separate busser, som vi får helt for os selv – så også her kan isolationsreglerne overholdes.
 
Nærmere informationer vil blive tilsendt sammen med diverse billetter m.v. nogle få dage før besøget i LEGOLAND.
 
Vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt. Vi gør ligeledes opmærksom på, at der naturligvis kun vil blive arrangeret fælles transport, hvis der er udvist tilstrækkelig interesse herfor.
 
Alle i målgruppen, som ikke er medlem af Foreningen, er naturligvis meget velkomne til at deltage i den dejlige dag i LEGOLAND – blot må vi bede disse om selv at sørge for transporten ud og hjem. Deltagelse i gratis fælles transport er således forbeholdt vores medlemmer.
 
En lille konkurrence:Da det er vigtigt både for LEGOLAND og ‘Familier med kræftramte børn’ at få alle til-meldingerne i hus så hurtigt som overhovedet muligt, har vi lavet en lille konkurrence for de særligt kvikke på tilmeldingsknappen.
 
Blandt alle tilmeldinger og betalinger, som er indgået senest i løbet af fredagen den 25. februar, vil der blive trukket lod om følgende præmier:
 
1. præmie: Et rejsegavekort sponseret af Bravo Tours. Værdi kr. 10.000,00.
2. præmie: Et gavekort til ferie- eller weekendophold sponseret af FolkeFerie.dk.  Værdi kr. 5.000,00.
 
Vinderne udtrækkes på dagen, når vi samles og siger LEGOLAND tak for en god dag.
 
Derfor!Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående.
 
Husk også at udfylde og indsende blanketten om deltagelse i gratis fælles transport, hvis man ønsker at benytte sig af dette tilbud.
Over 43 millioner besøgende har garanteret ikke taget fejl. Det gør du heller ikke, når du melder hele familien til et af Foreningens mest populære arrangementer i hele 2011.
Mange hilsener og på et oplevelsesrigt gensyn,
Familier med kræftramte børn
 
For deltagere øst for Storebælt:Download invitation øst og tilmeldingsblanket som PDF her

 
For deltagere vest for Storebælt:Download invitation vest og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
1 april, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør