Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familieturen i efterårsferien går igen i år til Cirkusland i Slagelse

14 oktober, 2017 - 22 oktober, 2017

Hver dag i hele efterårsferien fra og med lørdag den 14. til og med søndag den 22. oktober tager Cirkus Arena imod hele familien fra kl. 10 – 16 til masser af oplevelser med Motor Mille, cirkusforestilling, det vilde vesten, dyr og meget, meget mere.
Motor Mille
Børnenes favorit Motor Mille gæster Cirkusland alle hverdage kl. 11, hvor hun optræder med sit helt eget show. Der er lagt op til cirkusfest med masser af musik, dans, sjov og ballade.
Det vilde vesten
Der er flyttet cowboys, indianere og en ægte høvding ind i Cirkusland. Her kan du grave guld, bage snobrød, deltage i hesteskokastning og meget mere.
Cirkusbyen
Besøg de gamle cirkusvogne og oplev cirkuslivet på landevejen med beboelsesvognene, køkkenvognen og skolevognen, hvor cirkusbørnene går i skole, når cirkus er på turné.
Oplev også Cirkus Arenas elefanter, heste og andre dyr uden for og i manegen og få et kig ind i en ægte cirkusvogn. Slå dig løs på prærien, grav efter guld, rid på ponyer, prøv karruseller, træn med artister eller gå en tur på vandet i vores waterballs.
Legeland
I det store Legeland kan man prøve en togbane, karruseller, pariserhjul, rutschebane, fodboldspil, air-hockey og meget mere. Hvis da ikke ungerne måske hellere vil prøve at blive klovnesminket. Eller hvad med at prøve et cirkuskostume?
Cirkusland er åbent for besøg af publikum hver dag fra kl. 10 til 16, men familien kan naturligvis bare komme og gå, som det nu passer bedst inden for dette tidsrum. På grund af Cirkus Arenas mange dyr er det desværre ikke tilladt at medbringe hund.

Detaljer

Start:
14 oktober, 2017
Slut:
22 oktober, 2017
Hjemmeside:
http://www.cirkusland.dk

Sted

Cirkusland
Årselvvej 6
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps

Arrangør